söndag 26 oktober 2008

Stövlar, kort och tändsticksaskar...

Helgen har varit mycket lugn. Var o shoppade med mamma på Allum i går. Hittade ett par grymt snygga stövlar, lite fräckare så typ mer kängaktig, som nu har flyttat hem till mig. :) Varför hittar man alltid saker när man inte ska ha nått???

Julkort 4


Tändsticksask 1 och 2. Har gjort två till men det är för mörkt för att fota nu så det får bli i morron.


Adresskort...

Jag har varit med på en adresskortsswapp på scrappiz. Det var jätteroligt när jag fick hem bunten och se hur olika alla hade gjort, mycket inspirerande. :) Så här blev mina.

fredag 24 oktober 2008

Äntligen...

Vid tio i morse var jag och lämnade in mina uppgifter på Pedagogen. Känns väldigt skönt faktiskt. Visst finns det väl en lite känsla av att jag kunde gjort mer, men vaddå så känns det ju med allt man gör.

Just nu:
  • Coldplay - Viva La Vida
  • Linkin Park - Leave Out All The Rest

fredag 17 oktober 2008

Julkort 2 och 3...

På kortfronten är det lite segt just nu. Men det blir nog bättre snart, jag saknar verkligen att bara sätta mig ner och pyssla ihop något. Det är en vecka kvar tills valideringsuppgifterna ska vara inne så efter det kan jag nog få lite mer tid över. Just nu känns det lite segt, gör precis allt för att inte behöva sätta mig ner och skriva (som att sitta här). Jag har en uppgift kvar och lite småfixeri så jag känner mig ganska lugn. Mitt mål är att allt ska vara klart efter helgen så... jaja, jag får väl sätta mig och skriva lite nu.


Båda korten är gjorda så man öppnar dom fram. Tycker väldigt mycket om den vikningen. :)

Svar till Anitas fråga: Snögubben är ifrån Penny Black.

lördag 11 oktober 2008

En LO...


Julkort...

Här kommer första julkortet för i år.

torsdag 9 oktober 2008

Just nu...

  • Gary Moore - Over the hills and far away
  • Ossy Osbourne - I don´t wanna stop
  • The Killers - When you were young

fredag 3 oktober 2008

Köra bil i stan...

Är det inte underbart att köra bil i stan:
  • Gående som skapar sina egna övergångställen precis var som helst.
  • Cyklister som tror att de äger vägarna och blir helt galna om man skulle råka komma i deras väg.
  • Och sist men absolut inte minst bilisterna som gör sina egna parkeringplatser genom att bara stanna och sätta på vaningslamporna.

Som sagt är det inte underbart att köra bil i stan.

onsdag 1 oktober 2008

Mycket...

Nu har skolan börjat och jag känner mig lite smått stressad. I fredags var första dagen och det var väldigt mycket. Vi fick våra valideringuppgifter vilket innebär att jag ska nu på fyra veckor validera bort 45-60 hp. Uppgifterna är ganska stora för att bara ha fyra veckor på sig tycker jag, det handlar mycket om mina tankar, koppla till läroplanen mm.
I morgon slutar jag tidigt i från jobbet så då har jag halva torsdagen fram tills på söndag kväll att skriva. Får väl slänga ut Bassan från lägenheten och låsa in mig i lillarummet. Bara ett litet problem... alla scrapbookingsaker ligger ju här! Måste städa undan dom först.