torsdag 26 februari 2009

26 feb...

Hos scrapperiet kan du också vinna biljetter till mässan!

26 feb...


Snart är det dags för mässa!! Vill du vinna biljetter gå in på:

Lycka till!

torsdag 19 februari 2009

19 feb...

Det gick jättebra!!! Men fy vad jag va nervös. Usch, det var nästan så att jag vände om. Jag trodde att hon skulle vara jättehård och totalt dissa mitt arbete, men det var helt tvärtom! Hon tyckte att det var jättebra och hade INGA (!) negativa kommentarer alls. Så det kändes jättebra! I morgon börjar nästa kurs. Det är knappast någon vila och ro här inte. :)
Måste bara också säga tack så jättemycket för peppningen i mitt förra inlägg, den var guld värd!

En LO har jag också fått ihop. Det är egentligen inte några svarta rutor på den, men jag vet inte om jag får visa personerna så jag tog bort dom.

19 feb...

usch vad jag är nervös! Snart är det dags för min första examination... *hjälp*

lördag 14 februari 2009

14 feb...

Så... Nu är rapporten inlämnad och det känns så himla skönt. Jag är inte helt nöjd, men med tanke på att jag har varit sjuk så får det duga. Nu återstår bara examinationen.
Några alla hjärtans dags kort fick jag ihop mellan skrivandet, sovandet och snytandet...

lördag 7 februari 2009

7 feb...

Ja... jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Varje år säger jag att det är sista gången som jag ska titta på Melodifestivalen och nu satt jag där igen i soffan. Det här blir ju bara värre och värre för varje år som går. 2 låtar var faktiskt riktigt bra och en var ok, men resten... ja vad säger man... och det här med att ringa in! Visst ringa in en gång det är ju helt klart, två gånger nja... det fick väl gå, men nu... Ja då ska man ringa in tre!! Nu får dom väl ta och ge sig. Snart består väl hela Melodifestivalen av att ringa istället för att lyssna på låtarna.
Nä jag och Melodifestivalen = hat/kärlek

Annars är det segt här. Är genomförkyld, fast vem är inte det, och halsen är helt igenblåsig. Så mycket gjort blir det inte, knapra alvedon och bafucin, sova och försöka skriva lite. Känner att jag har absolut inte tid med detta just nu. Har en stor och viktig rapport att skriva och jag har ingen som helst ork till det. Jaja, ska inte klaga mer för det kunde ju faktiskt ha varit värre.

torsdag 5 februari 2009

5 feb...

Asså dessa bilförare... Trodde jag skulle skratta ihjäl mig när jag kollade på Sveriges värsta bilförare idag. Allvarligt talat, hur fick dom sitt körkort??!!!