söndag 31 maj 2009

31 maj...

2 gjorda - 2 kvar :)


Tänkte att jag skulle visa hur mina insidor och baksidor brukar se ut också. Innuti sätter jag alltid ett albumsblad på en färgad baksida och på baksidan finns min lilla sigill.

lördag 30 maj 2009

30 maj...

Allt går just nu i en väldig fart tycker jag, men det är väl så när sommaren närmar sig. Det är mycket som skas göra på jobbet; planera för nya barn, planera för barnen som ska sluta, gårdsfest, midsommar, skolbarnsfest, drop-in för de nya barnen, föräldramöte bla bla bla... Med skolan är jag inne på slutspurten och jag vet inte ens vad det é som jag håller på med. När kursen började kom vi överens med läraren att vi själva kunde få välja när vi skulle lämna in våra uppgifter. Det var ju i och för sig bra, med tanke på att vi hade hur mycket som helst. Samtidigt är det lite sådär, har legat ganska så mycket efter känner jag. Men igår fick jag ihop uppgift 2 så nu är det bara rapporten, två litteraturseminarium och två responser kvar att göra... *suck* Längtar tills den 12 juni då examinationen av denna kursen är för sedan är det SEMESTER!!! Känner att jag verkligen behöver ha det nu.

På scrap/kortfronten ligger det lite lågt just nu, men ett studentkort har det blivit. :) Namnet är i chip-board, så varför det ser lite konstigt ut är för skolens skuggor. Visar även hur kortet blev inuti. Dom svarta duttarna är inte med på kortet, utan det är från mitt smutsiga fönster... En sak om ska läggas till listan för i sommar; tvätta fönstrena!

torsdag 21 maj 2009

21 maj...

Jag måste erkänna att jag var lite skeptiskt till filmen Twilight först, vet inte riktigt vad jag förväntade mig av den men attans va bra den var!! Har du inte sett den så gör det!!!

onsdag 20 maj 2009

20 maj...

Hur svårt är det egentligen att skriva några rader?? Tydligen väldigt svårt :) I alla fall, nu är det äntligen lite långledigt tors-sön, underbart!!! Har en del att plugga men lite annat ska jag nog få in också, typ scrappa!! Har några studentkort som ska göras och kanske kan jag få till en och annan LO, vi får se. Nu ska jag laga lite mat, spagetti och köttfärssås med extra mycket vitlök! Smarrigt!

torsdag 14 maj 2009

14 maj...

Gå in på inkywings blogg och var med och tävla om ett stämpelpaket!!!

söndag 3 maj 2009

3 maj...

Det finns väldigt många bra låtar och det här är en av dom!

lördag 2 maj 2009

2 maj...

Bassan har gjort det igen, fast den här gången var det inte kexchoklad... Ja, Bassan har varit på sitt första besök på Liseberg för i år vilket resulterade till:
  • Stjärnvinst på Toblerone
  • Stjärnvinst på Schweizernöt
  • Stjärnvinst på Geisha

För er som känner mig vet jag är väldigt svag när det gäller choklad... Det här ser inte bra ut...

fredag 1 maj 2009

1 maj...

Då var vi inne i maj då. Vilken kanondag det har varit idag, jag syftar då på värdet :) resten kan ju diskuteras. Har ju börjat min tredje kurs, än så länge har den bara varit lite flummig. Borde egentligen börja på mina uppgifter och läsa lite böcker. Känner att det hänger lite över mig men ibland måste man bara få va också.
Idag har jag hunnit med några kort, städat på balkongen och satt ut våra nya stolar, så nu kan sommaren komma! Fick till och med en stund över att provsitta en av stolarna och fick lite sol på näsan. Har även gått min första fajt med en geting idag, en muterad och väldigt envis sådan! Skulle tanka bilen när han plötsligt fick för sig att ge sig på mig. Som tur var var det bara jag som tankade men jag tror nog att de som övervakar stället fick sig ett gott skratt, men det kan jag bjuda på :)