onsdag 31 mars 2010

31 mars...

I veckan åkte stången upp, för efter mycket funderande blev det en sådan :) Kan säga att det blev riktigt bra tycker jag. Känns väldigt skönt att kunna ha framme och se lite av sakerna då jag lätt kan glömma dom om de ligger nere i lådor. Igår började jag med hyllorna men gav upp det ganska så snabbt. Kom underfull med att det inte riktigt gick så bra att skruva för hand då två skruvar ungefär tog en halvtimme att få i. Det var bara att ringa till pappa, så idag kommer han med skruvdragarn :)

söndag 21 mars 2010

21 mars...

Stång eller inte stång... det är frågan. Har sett att flera har en sådan här stång där de hänger upp sina scrapsaker och det verkar ju jättesmidigt tycker jag. Funderar därför lite på detta just nu. Kruxet är att stången kommer att sitta ovanför skrivbordet och så lågt att jag inte har någon plats att ställa något under på skrivbordet, om ni förstår :) , där av frågan ja eller nej. Ni som har en sådan stång, är den bra eller inte??

fredag 19 mars 2010

19 mars...

Trots en grå och trist dag har det hänt en hel del roliga saker!
  • Jag har fått tillbaka min mobil! Tyvärr fanns verken musiken eller bilderna kvar, men det gör inte så mycket då det alltid går att fixa.
  • Har fått en postavi att mina saker från Designat har kommit!
  • Blev väldigt överraskad när jag kollade på mailen idag då jag fick se att självaste Kari Pape hade skrivit till mig! Skrev ju för ett tag sen om en kanonbra bok som hon har skrivit och som jag varmt rekommenderar till alla som arbetar inom barnomsorgen att läsa.
  • Sist men absolut inte minst; The Ark ska spela på Liseberg i år!!!! Gissa vem som kommer att vara där?! :)


söndag 14 mars 2010

14 mars...

Äntligen har jag fått, läs köpt, ett nytt skrivbord! Det är vitt och det är STORT! :) Nu är det bara hyllorna kvar men jag måste suga lite på den karamellen en stund då jag inte riktigt vet hur jag vill ha det ännu. Två hyllor blir det och en tavellist blir det, men frågan är om jag ska köpa en stång som jag kan hänga upp alla saker också... Usch, nu blev det ju jobbigt ;)

lördag 13 mars 2010

13 mars...

Jag säger då det HEJA ANNA!!! Fan va bra hon är! I år vann helt klart den rätta låten, visst det fanns många andra bra också men den här låten gav mig verkligen gåshud.

Lite scrappande har det även blivit. Bokmärken är alltid bra o ha :)

Säger också ett STORT GRATTIS till lillasyster som fyller hela 16 år idag!!! HIPP HIPP HURRA!!!

lördag 6 mars 2010

6 mars...

Ååå va roligt det är att äntligen ha lite tid över för att skapa! Kursen som vi har just nu är jätteskön, vi ska läsa något kapitel eller ca en bok i veckan och sedan är det bara examinationsrapporten. Underbart! Det jobbiga är bara att jag börjar bli lite för slapp just nu :) Men men... Det man inte gör idag hinner man göra i morgon :)