fredag 30 april 2010

30 april...

Examination idag och semester nästa. Underbart! Var jättenervös inför examinationen idag men det gick väldigt bra. Fick ett mail från examinatorn för en stund sedan där han berättade att alla i gruppen var godkända på den muntliga delen så då återstår bara domen på hemtentan som kommer inom två veckor. Hoppas, hoppas, hoppas. :) Nu är det semester som gäller för min del. Det var varit väldigt mycket under en ganska lång period nu så nu kände jag att jag behöver ha en paus. Under denna veckan ska jag städa, röja, plocka ner alla julsaker (jo, ni läste rätt) och förbereda inför den nya kursen, men framför allt så ska jag vila, andas och bara vara och scrappa så klart :)

Valborgfirande för mig blir med pizza, Avatar och kanske någon bacardi. Hur ska ni fira?

torsdag 29 april 2010

29 April...

Ännu fler bokmärken har det blivit :) Har även fastnat helt för BoBunny och Pink Paislee papperna. Gillar verkligen färgerna och mönsterna på dom.


Nu bär det snart av till jobbet och när denna dagen är avklarad har jag semester!

söndag 25 april 2010

25 April...

Det blev en tur till mässan i går i alla fall :) Kan säga att det var en kanonmässa och jag tror att det är den hittills bästa som jag har varit på, så en stor eloge till arrangörerna! Självklart blev det även en del saker som fick följa med hem.

lördag 24 april 2010

24 April...

Kongahällamässan eller inte, det är vad som står på tur idag. Kan inte riktigt bestämma mig men jag har ju hela morgonen på mig :) Hemtentan är inlämnad och detta betyder att jag har en hel helg där jag kan göra precis vad jag vill! Igår kväll blev det lite scrappande som slutade i ett grattiskort.

Hoppas att ni alla får en riktig kanonlördag!

fredag 16 april 2010

16 April...

Då var det fredag igen och dags för att plugga. Skriva hemtenta ligger på schemat idag och helgen ut, då jag inte fick skrivet något förra helgen. Är väl lika bra att köra igång... Ska bara visa två minikort först. Jag gillar minikort, de är lätta att göra, man behöver inte tänka så mycket och de tar inte särskilt lång tid att pilla ihop. Passar mig perfekt just nu :)

söndag 11 april 2010

11 April...

Hur kommer det sig att skaparlusten och inspirationen är som störst när man egentligen har annat som måste göras?? Sitter och håller på med min examinationsuppgift som ska vara inne om två veckor och ja... om ni se nedan så kan ni ju förstå hur långt jag har kommit men den :) Men men... man måste ju ha lite pauser också ju, bara det att de blev nog lite väl långa igår. Tre bokmärken med underbara papper från Pink Paislee blev det och äntligen har jag fått tag på en lite större hörnstans. Blev så inspirerad av Rimas underbara bokmärken så jag var bara tvungen att knåpa ihop några själv :)


Måste bara få tacka för de fina kommentarerna om min nya scraphörna! Ni är ju för goa allihopa :) Kan ju säga att jag trivs som fisken i vattnet med de nya lösningarna på förvaringar. För det första så ser jag alla sakerna och glömmer inte bort dom lika lätt. Och för det andra så på någon sätt är det mycket lättare att hålla i ordning vilket gör att jag oftast städar undan efter mig. Detta gör att det är mycket roligare att sätta sig och börja skapa då jag inte behöver städa det första jag gör :) Nä, nu är det verkligen på tiden att jag börjar plugga... eller??? :)

lördag 10 april 2010

10 April...

Två supersnabba och enkla mini-super-kort har det blivit mellan läsandet inför skrivandet av examinationsrapporten :)

torsdag 1 april 2010

1 April...

Då var äntligen scraphörnan klar! Det har tagit sin lilla tid men det var det värt :) Här kan ni se hur min förra hörna såg ut och som ni ser så har det hänt en hel del.


Det var min hörna det :) Har bara en del små saker kvar att fixa men i helhet är det klart. Bandförvaringen har jag snott rakt av Myamia då jag tyckte att den var så super bra. Mapparna med de mönstrade pappren fick in riktigt plats vid skrivbordet, så just nu står de i en av facken på expeditbokyllan som också har fått flytta in i rummet. Nu återstår det bara en sak till, att inviga den nya hörnan!