fredag 30 juli 2010

30 Juli...

Regnet det öser ner, tur att jag fick med mig gummistövlarna hem innan jag gick på semester :)

Tre minikort har det blivit, lika, fast lite olika...

tisdag 27 juli 2010

27 Juli...

I går gjordes det tags för hela slanten, stora som små. Är helt såld på dessa havmotiv just nu. Här har jag blandat från Prickiform och Pysselmyran.

Baksidan av tagen

söndag 25 juli 2010

25 Juli...

Helgen här har varit väldigt lugn då de förbaskade stresskramperna eller vad katten det är för något kände för att sätta fart i magen för att sedan dra sig till ryggslutet på mig. Låg mestadels av dagen i går men idag har det varit lite bättre, just nu är det värst i ryggen men jag hoppas att det släpper snart :) Har i alla fall fått gjort lite idag; har hämtat ut en ny mobil då min gamla som var på lagning överskred lagningstiden eller nått vilket innebär att man har rätt till att få en ny, inte illa det :), åkte en snabbtur till "torget" med farmor och farfar och fixade
födelsedagspresent till minsta syster som fyller år nu i veckan och efter det blev det en film och allmänt slapp i soffan.

För ett tag sedan frågade mamma mig om jag inte kunde göra ett kort till vän som skulle fylla 50. Temat skulle vara hav och gärna innehålla något recept av något slag. Kan ju säga att jag funderade mycket och länge innan jag fick ihop detta :) Tillslut så blev det i alla fall en minitagsbok, eller vad jag nu ska kalla den. Då kalaset var nu i helgen kan jag nu visa den för er.

Framsidan

På baksidan av framsidan gjorde jag lite rum för en hälsning

Här är hela "boken", fyra recept blev det också.

Går nu in på min sista semestervecka och jag undrar dock lite vart semestern tog vägen. Är inte alls sugen på att börja arbeta igen, men vad ska man göra? :) Lite skönt är det i alla fall att det bara är två kurser kvar i skolan och i en inkluderas även examensarbetet. Nedräkningen kan börja :)

söndag 18 juli 2010

18 Juli...

Segare än segast är vad jag känner mig idag. Kan ju bero lite på att vi hade fest för Bassan i går då han fyller år i morgon :) Idag blir det nog att ta det väldigt lugnt. Tror jag ska parkera mig framför TVn om en stund och kolla på en film. Vad ska du göra idag?

måndag 12 juli 2010

12 Juli...

Vilken dag (!) och den är inte slut än :) Det borde egentligen vara förbud mot att klaga nu när sommaren äntligen är här på riktigt men ärligt talat så tror jag snart att jag smälter bort. I och för sig så lär jag snart göra det då det snart är dags att laga mat.

Annars så är jag assistent och chaffuör till mamma idag. Hon ramlade igår kväll när hon va ute och gick och nu har det visat sig att hon har brutit armen :( Väntar smått på besked på hur de ska gå vidare, men som sagt så går det segt på akuten. Ska åka och hämta henne om en stund, måste bara få i mig lite mat först...

Två väldigt enka kort har det blivit till.

söndag 11 juli 2010

11 Juli...

Börjar så smått komma ner i varv nu. Känner inte riktigt den stressen som jag gjorde tidigare i veckan. Försöker inte heller tänka så mycket på morgondagen och saker som jag skulle behöva göra utan istället tar jag dagen som den kommer.

lördag 10 juli 2010

10 Juli...

Ett sommarkort bjuder jag på idag :)

fredag 9 juli 2010

9 Juli...

HJÄLP!!! Vad gör jag för fel???! När jag stämplar med Adirondack-dynan blir motiven oftast väldigt ojämna, vilket aldrig händer med Versa-dynan. Jag har provat olika sätt att stämpla som att dutta på färgen eller trycka hård flera gånger mm men det blir aldrig riktigt bra. Det spelar heller ingen roll om jag använder clearstamps eller gummistämplar det blir lika ojämnt ändå. Någon som vet vad jag gör för fel??

(VersaFine)

(Adirondack)

onsdag 7 juli 2010

7 Juli...

Det här med semester alltså... Visst det är jätteskönt att inte behöva gå upp tidigt på morgonen och jobba hela dagen, men det här från att gå i 210 till att bara försöka koppla av det är inte helt lätt det. Känner mig superstressad hela tiden, det känns som att jag har glömt eller missat något. Men men, det brukar ju ta typ en vecka att komma ner i varv.

I dag har jag faktiskt gjort något som jag egentligen borde gjort för ett bra tag sedan, nämligen klipp och färgat håret. Kan ju säga att jag skämdes lite när jag satte mig i stolen hos frissan med min 7 månaders utväxt och kluvna hårtoppar.. usch usch.. Lite mer än 10 cm åkte av och jag blev brunett igen! Så skönt att få en frisyr igen :)

Ett kort har det också blivit. Vet inte riktigt vad det heter när man kopierar nästan rakt av, men det är det som jag har gjort i alla fall. Det är väldigt sällan detta händer men den här gången kunde jag inte motstå.