torsdag 31 mars 2011

31 Mars...

Äntligen är C-uppsatsen klar och inskickad! Måste säga att det är en mycket konstig känsla det här. Tänk att jag faktiskt tog mig i mål! Visst är inte examinationen förrän nästa vecken och sedan blir det säkert något att komplettera på men ändå. Grovarbetet är ju klart! Tänk att sedan bara få jobba, och att helger snart fram över bara kommer att vara helger! Nä, usch, det är nästan sjukt att kunna tänka på :) Måste bara få tacka och ge alla som har hjälp och stöttat mig under denna tiden en bamsekram. Att ni över huvudtaget har stått ut med mig de senaste 2,5 åren är ju ett under! Ni är guld värda! Utan er hade jag aldrig orkat hela vägen. Tack!

onsdag 30 mars 2011

30 Mars...

Crochetamigurumi firar 75 000 besökare i sin blogg och lottar ut ett exemplar av Mias Bengtssons andra bok "Virka roliga amigurumis"! Jag håller tummarna och hoppas på tur :)

tisdag 15 mars 2011

15 Mars...


Ni missar väl inte SWE Scrapbooks tävling som drar igång idag?? Priserna är grymma och i potten ligger ett första pris som är värt över 900kr! Låter det lockande skynda in och kolla :)