söndag 17 april 2011

17 April...

Vilken helg! Första helgen på två och ett halvt år där denna faktiskt inte bestod av plugg!!! Underbart :)

I alla fall så inleddes helgen halv sex på fredagen när jag satte mig i bilen för att åka hem från jobbet. Fick ett sms av en jätte go kompis som jag lärt känna under pluggtiden som undrade vad planerna var för kvällen. Planer? En fredagskväll??? Kan man verkligen ha detta, tänkte jag stilla för mig själv samtidigt som jag av vana gick igenom plugglistan för helgen och kom fram till att denna inte längre existerade. Det hela slutade med en spelkväll hemma hos B och mig.

Lördagen bestod först av ett väl behövligt stopp hos frissan där håret kortades av med ungefär 12 cm. Ja, så kan det gå när man inte varit där på ca 10 månader :) Har ju liksom inte riktigt haft tid med detta ju. Efter besöktet hos frissan blev det firande till hundratio när hela tjocka släkten kom hem. Riktigt kul var detta! Fick många fina paket och kuvert också :) På kvällen kom sedan två kompisar över och det blev kortspelande till sent på natten.

Idag har varit en riktigt segedag. En hel del TV och film tittande och snaskande på gårdagens överblivna godsaker. Har även tittat lite på scrapsaker här hemma men har just nu noll inspiration. Måste få undan alla skolböcker och papper först innan jag kan sätta mig ner i lugn och ro. Ska även försöka få liv i den här bloggen igen, den har ju inte riktigt blivit prioriterade de senaste månaderna :)

Nä, blir att krypa till kojs nu om jag överhuvudtaget ska orka med morgondagen. Hoppas att ni har haft en bra helg!

fredag 8 april 2011

8 April...

8 April 2011... Dagen med stort D! Tänk vad jag väntat på denna, i hela två och ett halvt år. Känns helskumt men nu är jag faktiskt klar med min utbildning. Examinationen gick jättebra och vid fyratiden idag tog jag min examen! Är så sjukt glad så det går nästan inte riktigt att beskriva!!!