lördag 30 juli 2011

30 Juli...

Äntligen har solen också kommit fram och nu hoppas jag att den är här för att stanna :) Hade ju varit lite kul att få lite färg på näsan innan semestern är över, så jag håller tummarna.

Gjorde ett kort förra veckan men som jag har glömt att visa här så här kommer det, enkelt och färgglatt:

torsdag 28 juli 2011

28 Juli...

Juli är en riktig kalasmånad här hos oss. Vi börjar månaden med att fira Bassans pappa, efter det är det äldsta kusinen, därefter är det Bassans tur, sedan fyller mamma år och till sist slutar vi månaden med minsta syster yster. På allt detta prickar vi även in nästan alla dagar i fruntimmerveckan då mamma, farmor, syster, faster och även jag har namnsdag :)

Idag firar vi lillasyster som fyller hela 15 år! GRATTIS!!!

onsdag 20 juli 2011

20 Juli...

Idag är det kortonsdag hos SWE och denna gången skulle det liftas :) Mitt kort blev lite mer avskalat än orginalets. Liftade själva upplägget och placeringen men vände lite på det. Försökte även att behålla det tuffa i kortet. Nyfiken på hur orginalet såg ut, spring in på SWE och kolla. Så här blev i alla fall mitt kort:

söndag 17 juli 2011

17 Juli...

Här kommer ett gäng med födelsedagstags som jag har hållit på med nu ett tag. Själv upplägget är mycket enkelt men jag måste säga att jag gillar dom starkt :) Är inne i en less is more period och jag måste säga att det är väldigt skönt. Som jag sagt tidigare så är ju ett stort fan av Tha Greeting Farm-stämplarna, så efter examen köpte jag på mig ett ark som en liten present till mig själv. I någon månader har de enbart legat men nu i veckan åkte de fram och tillsammans med symaskinen ( mamma, lycka till med att få den tillbaka :) ), stickers, lite knappar, blingbling och häftkuddar så blev resultatet såhär:



lördag 16 juli 2011

16 Juli...

Lördag igen, vilket också betyder att det är färgutmaning som gäller hos SWE. Denna veckan skulle det skapas i olika nyanser av färgen grönt. Så här blev mitt kort:


Gå gärna in och kolla hur de andra tolkade denna utmaning :)

fredag 8 juli 2011

8 Juli...

Då börjar nedräkningen! Bara 9 timmar och 35 minuter kvar till semestern! Ska blir så galet skönt. Tänk, inga kusrböcker som måste läsas, inga kursuppgifter som måste skrivas utan bara kunna få slappa, ta det lugnt och göra saker som jag vill. Detta är den första riktiga semestern på 2,5 år och jag ska bara njuta!