onsdag 28 september 2011

28 Sept...

Då kan jag äntligen få visa er de andra kortet som jag gjorde förra veckan. Kortet gjordes till dagens kortonsdag hos SWE där utmaningen var att skapa efter en underbar skiss som Lillblomman ritat. Såhär blev min tolkning av skissen:

torsdag 22 september 2011

22 Sept...

Va denna veckan har gått fort! Bara en arbetsdag kvar och sedan är det helg igen :) Det har blivit en hel del skapande de senaste dagarna. Kom in i ett riktigt flyt och fick ihop hela tre kort som jag alla blev supernöjda med. Det händer inte varje dag kan jag säga. Ett av dessa korten tänkte jag visa här idag. Gjorde detta kortet utifrån SWEs teknikutmaning som gick ut på att skapa loss med sytråd. Eftersom jag fortfrande befinner mig i smekmånadsstadiumet med min nyfunna kärlek symaskinen så var det bara att köra. Undrar lite smått vad jag gjorde innan symaskinstiden :)


Gå gärna in och kolla vad resten av tjejerna hittade på med sytråden :)

söndag 18 september 2011

18 Sept...

Ni har väl inte missat Nybörjarguiden hos Swe Scrapbook??

Under hösten kommer vi att publicera en artikelserie som berör olika områden inom scrapbookingens värld. Artiklarna riktar sig till största del till de som precis eller nyligen har upptäckt denna otroligt roliga hobby, men även till dom som har hållit på ett tag. För att ni lätt ska kunna hitta alla artiklar i serien kommer de att samlas under etiketten "Nybörjarguiden" i bloggen. Vi har redan publicerat två artiklar, den första tog upp olika ord som kan vara bra att känna till och den andra visade på vad man som scrappare kan behöva för saker när man börjar scrappa. Nu på tisdag kommer den tredje artikeln och vad den handlar om får ni se då :) Så skynda in och kolla in vår artikelserie!

torsdag 1 september 2011

1 Sept...

Då vinkar vi adjö till sommaren och säger istället hej till hösten! Har jag sagt att jag älskar hösten?? Nu åker stövlarna, skinnjacka och alla myskläder äntligen fram igen! Alla månader har självklart sin egen charm, men det är något speciellt med hösten tycker jag. Tänk dig ute en höstdag, alla vackra färger runtomkring en, solen skiner mot ansiket, det blåser lite lätt... Sådanna dagar då njuter man verkligen lite extra, i alla fall jag :) Kanske blir det är försmak av detta idag. Solen skiner än så länge och jag ser faktiskt några orangegula blad på träden utanför. Det känns som att det här kommer att bli en riktigt bra dag idag!

Idag är första dagen tillbaka på jobbet efter superduperförskyldningen som jag åkte på. Är inte riktigt riktigt bra ännu, näsan rinner fortfarande och hostan sitter i, men det börjar gå åt rätt håll. Ser fram emot att börja jobba igen, klättrar lite på väggarna nu känner jag. Ska blir riktigt kul att träffa alla kollegor och barn igen :)