måndag 14 april 2008

Det va väl roligt...

Så då va det måndag igen. Var hos tandläkaren idag... jag hade för en gång skull inga hål!!! Det trodde jag faktisk inte, det är en sådan sak som händer typ var femte år. MEN... det finns alltid ett men! Jag måste dra båda visdomständerna... båda... kul kul cykelhjul!!! Den högra ligger helt vågrätt så den trycker på de andra tänderna och den vänstra är det lite problem med. Så nu sitter jag här och tröstäter lite dajmtårta och lyssnar på Gavin Degraw. Så om tre veckor ska jag dra den första och den andra blir inte förrens nästa år. Är det inte det ena så är det de andra.

Som jag sa igår har jag i alla fall gjort några kort... Vet inte riktigt om det syns med det är 3d lack på hans taggar.

Jag sa ju igår att jag hade gjort sex kort, men jag gör alltid två av varje. De blir ju inte precis samma för en är till en pojke och en till en flicka, så jag lägger bara upp en av dom.
Nä, nu ska jag kolla om det finns några roliga stämplar att beställa, för det får man faktisk när man precis fått reda på att båda visdomständerna som bort!

4 kommentarer:

bella sa...

Weei va skoj att du skaffat blogg :)

Och som vanligt så ÄLSKAR jag dina kort. Du e så himla duktig. Den med fyren var jättefin! Måste komma förbi snart så jag kan köpa några :) Förresten har jag redan bestämt att du ska hjälpa mig o göra inbjudningskort till mitt bröllop. Ja, asså, om några år hehe :P

Lycka till med bloggandet! Puss!!!

Åsa/asamia sa...

Du gör kanonfina kort, vad duktig du är!
Självklart är det OK att lägga till en länk, bara skoj att du vill länka till mig ;0)

Lotta Smurfan73 sa...

Vilka fina kort du gör !! Så stilrena.

myamia sa...

Hej! Superfina kort! Gillar den vågiga kanten runt de två nedersta, och dinokortet är supersött! Tycker dinosarna är så underbart söta :)

Ja du får hemskt gärna länka till mig, blir bara glad :)
KramMaria