fredag 19 februari 2010

19 feb...

Då kan jag lägga min första allmänna kurs, Lärarprofessionen i Sverige, bakom mig. Examinationen var idag, det gick jättebra och på måndag kommer betyget. Håller tummarna på att jag inte behöver komplettera Ska bli skönt nu att få städa av lite av alla papper och böcker som har legat utspridda överallt. Det börjar bli en bra liten samling av böcker nu, de till vänster höger till denna kursen jag läste nu och de till vänster läste vi under inriktningen. Börjar få lite problem med vart jag ska göra av alla böcker, blir nog till att göra en lite omröjning i helgen. Kanske blir det en tur till Ikea :)


På fredag börjar nästa kurs Mångkulturell pedagogik, ska blir riktigt intressant. Sedan verkar det som att det är mest föreläsningar, seminarium och sedan examinationsuppgiften, så det känns väldigt skönt. Kanske kan man bli människa igen :)

1 kommentar:

Anette sa...

Åh, en sån härlig samling böcker ;o) Är glad att vi "bara" kommer ha 11 böcker denna termin, med tanke på att förra vårterminen resulterade i runt 20 böcker... Pengarna rullar iväg rätt så fort när det kommer till studentlitteratur tyvärr :o(

Vet precis hur det är det där med att ha böcker utspriddalite överallt. Vill inte ens tänka på hur det hade sett ut om jag hade haft större utrymme att vara på (hade troligtvis varit ett ÄNNU större kaos än det är nu) ;o)

Lycka till!


Kram