söndag 23 maj 2010

23 Maj...

Killkort är något som jag har lite svårt för, tycker att det är lite kepigt att få till det där killiga ni vet :) Det mesta i dekorations väg är ju så gulligt och det är blommor och hjärtan och sånt. Men skam den som ger sig. Visst lite gulligt blev det nog men det är inga blommor på i alla fall :)

Helgen har varit mycket lugn och varm. Det är när sommaren kommer som jag verkligen önskade att jag bodde i ett hus... ni vet gräsmatta, grilla och sånt. Men men, livet är som det är :) Nu är det dags för att sova, är tidig i morgon så då blir det att gå upp strax efter fyra *suck*. Det sköna är ju i alla fall att jag även slutar tidigt. Veckan som kommer är just nu fullsmockad; Tisdag är det gårsdfest på jobbet, onsdag eftermiddag består av samtal och torsdag jobbar jag sent. Ska även under någon av dessa dagar träffa två från skolan för att få ihop vårt grupparbete som vi ska redovisa på fredag. Ja, men andra ord ingen vila, ingen ro :)

4 kommentarer:

Nenne sa...

Riktigt snyggt och mycket killigt tycker jag att det blev! Jag har också den där stämpeln och du har fått till den superfint! bokstäverna gillar jag också - har du skrivit själv? ursnyggt isåfall!

Kram!

Mathilde sa...

Snyggt! Det är svårt med killkort! Hittills har jag bara gjort ett kort till en kille och tyckte inte riktigt jag fick till det. Jag tycker du fick till det jättebra! Känns absolut som ett kill-kort!
Stor kram

Chris_P sa...

Tycker att du lyckats ganska bra med killkort! Jättefint. Snyggt med vimplarna!

joggemia sa...

Tokgillar!! Vad är det för stämpel?

Kram!