söndag 25 juli 2010

25 Juli...

Helgen här har varit väldigt lugn då de förbaskade stresskramperna eller vad katten det är för något kände för att sätta fart i magen för att sedan dra sig till ryggslutet på mig. Låg mestadels av dagen i går men idag har det varit lite bättre, just nu är det värst i ryggen men jag hoppas att det släpper snart :) Har i alla fall fått gjort lite idag; har hämtat ut en ny mobil då min gamla som var på lagning överskred lagningstiden eller nått vilket innebär att man har rätt till att få en ny, inte illa det :), åkte en snabbtur till "torget" med farmor och farfar och fixade
födelsedagspresent till minsta syster som fyller år nu i veckan och efter det blev det en film och allmänt slapp i soffan.

För ett tag sedan frågade mamma mig om jag inte kunde göra ett kort till vän som skulle fylla 50. Temat skulle vara hav och gärna innehålla något recept av något slag. Kan ju säga att jag funderade mycket och länge innan jag fick ihop detta :) Tillslut så blev det i alla fall en minitagsbok, eller vad jag nu ska kalla den. Då kalaset var nu i helgen kan jag nu visa den för er.

Framsidan

På baksidan av framsidan gjorde jag lite rum för en hälsning

Här är hela "boken", fyra recept blev det också.

Går nu in på min sista semestervecka och jag undrar dock lite vart semestern tog vägen. Är inte alls sugen på att börja arbeta igen, men vad ska man göra? :) Lite skönt är det i alla fall att det bara är två kurser kvar i skolan och i en inkluderas även examensarbetet. Nedräkningen kan börja :)

1 kommentar:

Anette sa...

Men åååå, en sån fin recept-tag-bok...
En stor inspirationskälla till kommande/framtida födelsedagsbarn. TACK!


Kram