torsdag 9 september 2010

9 Sept...

Äntligen är arbetsveckan över och i morgon är det skola igen. Förra veckan var det examination på kursens första del och nu går vi in i del två. Bara en och en halv kurs kvar tills jag är helt färdig :)

Just nu blir det inte så mycket scrappande för min del. Har kommit i en liten svacka. Inte så att jag inte vill eller inte har någon inspiration utan jag känner inte riktigt för det. Men det vänder säker snart :) Här är i alla fall ett kort som har legat ett bra tag. Började på det i slutet på juli och sedan blev det tvärt stopp. Nu är det i alla fall klart och ja... vet inte riktigt vad jag själv tycker, känns lite som att det saknas nått, men men. :)

5 kommentarer:

Chris_P sa...

Åhhh vad snyggt!!! Jag gillar verkligen din stil!!!

Du undrade om det var ok att länka till mig. Länka på - du är en av mina idoler :-)

Anette sa...

Åh nej, det saknas INGET! Kortet är helt perfekt om du frågar mig!

Angående att inte orka med att scrappa; jag har också tappat mitt flow tidigare. Flera gånger. Men håll ut. En vacker dag, när du som minst anar det, dyker det (orken, viljan eller vad det nu kan vara som saknas) upp igen ;o)


Kram

Anonym sa...

Men vilket snyggt kort! Precis i min smak.

Härligt att skolan går framåt. Nu är de inte långt kvar. Hejja hejja! Kram

Anna Hektor sa...

Det saknas ingenting - det är hur snyggt som helst!

Nenne sa...

Genialt som vanligt!! Näpp det saknas ingenting, de små stjärnorna runt ramen gör pricken över i allt är perfekt! Inte kritisera sig själv nu bara skapa vännen!