söndag 20 februari 2011

20 Feb...

Vilken helg! Helt underbar måste jag ju bara säga. I fredags var det handledning nr 2 och det gick så bra och kändes så skönt. Har känt att jag har legat bakom så mycket för jag har haft rejält med skrivkramp. Men så efter att ha pratat med min handledare och fått lite svar på frågor och fått lite tips och idéer så kändes det mycket bättre. När handledningen var slut så gick jag till hemköp och köpte Cosmopolitan. Lilla syster yster är nämligen med i detta numret!!! Hennes först tidningsframträdande eller vad man nu ska kalla det :) Hon är så duktig och bilderna var ju bara såååå grymma! Kolla in sidorna 94-101 :) Efter tidningsinköpet bar det iväg för att göra min sista intervju. Så nu är alla intervjuerna klara och idag blev jag även klar med transkriberandet! Hela 28 sidor blev det och det tog väl ungefär 18 timmar att renskriva. Känns som att det äntligen börjar gå framåt. Har även i helgen skaffat mig en ny hårfärg :) Denna gången blev det mörkt... riktigt riktigt mörkt! Och jag gillar det! Tänk vad lite färg i håret kan pigga upp livet :)

Och sist men absolut inte minst.... Vet ni va!!! Titta HÄR!

Fick förra helgen ett mail om en förfrågan om jag ville bli inspirationsdesigners hos Swe scrapbook! Trodde först inte mina ögon när jag läste mailet utan fick läsa det två gånger innan jag ens förstod vad det stod. Kan ju säga att jag inte behövde tänka två gånger innan jag svarade :) Självklart att jag ville bli! Kan fortfarande inte riktigt förstå att de ville ha mig, liksom lilla jag. Men gu vad glad jag är och vad kul det här ska bli!!!

Just nu så känns det som att livet leker. I morgon är det en ny vecka och en ny dag på jobbet. Hoppas att ni alla har haft en underbar helg och njutit utav det vackra värdret!

5 kommentarer:

LillBlomman sa...

Men JAG kan fatta att vi vill ha DIG! Ska bi sååå skoj att få se dina skapelser! Varmt välkommen!

Anette sa...

Meeeeeeeeeeeen så roligt!
stort grattis och lycka till med ditt inspirations-uppdrag. Fast jag tror inte det lbir några problem. Du inspirerar mig MASSOR redan nu som det är :)

Grattis än en gång!


Kram

Muffin sa...

Vad roligt, grattis! Och grattis till swe scrapbook framför allt - du är ju grym!

Mathilde sa...

Nämen gud vad roligt! Grattis!! Fast kan inte säga att jag är jätteförvånad att de frågade dig, det är du helt klart värd med dina fina kort!
Kram på dig!

Nenne sa...

Wohooo!!! Snälla söta Johanna - klart de vill ha DIG - du har en alldeles speciell egen färgstark, snygg stil och inspirerar massor! blir det layouter också nu då? :p

KRAM och GRATTIS!