torsdag 1 september 2011

1 Sept...

Då vinkar vi adjö till sommaren och säger istället hej till hösten! Har jag sagt att jag älskar hösten?? Nu åker stövlarna, skinnjacka och alla myskläder äntligen fram igen! Alla månader har självklart sin egen charm, men det är något speciellt med hösten tycker jag. Tänk dig ute en höstdag, alla vackra färger runtomkring en, solen skiner mot ansiket, det blåser lite lätt... Sådanna dagar då njuter man verkligen lite extra, i alla fall jag :) Kanske blir det är försmak av detta idag. Solen skiner än så länge och jag ser faktiskt några orangegula blad på träden utanför. Det känns som att det här kommer att bli en riktigt bra dag idag!

Idag är första dagen tillbaka på jobbet efter superduperförskyldningen som jag åkte på. Är inte riktigt riktigt bra ännu, näsan rinner fortfarande och hostan sitter i, men det börjar gå åt rätt håll. Ser fram emot att börja jobba igen, klättrar lite på väggarna nu känner jag. Ska blir riktigt kul att träffa alla kollegor och barn igen :)

1 kommentar:

Mathilde sa...

Ja usch förkylningar har en tendens att sitta i! Hoppas du blir av med den snabbt!
Jag gillar också hösten, även om jag är en riktig sommartjej. Men jag älskar ju att plocka svamp. Det är verkligen avkoppling för mig, och så är det ju såååå gott!
Kram