lördag 22 september 2012

22 Sept

Usch, idag känner jag mig verkligen som en gammal surkärring just nu. Är inte alls på humör för någonting. Känner att det börjar bli lite smått tråkigt att gå omkring här hemma och bara stirra in i väggarna. Som tur är är det inte lång tid kvar nu för på onsdag åker gallblåsan ut! Och när vi ändå är i farten så tar vi örat också. Japp, i torsdags kom brevet med posten. Trodde först att de hade skrivit fel då det stod att jag skulle läggas in på avdelningen 125 (gallblåsan är avdelning 136) men när jag tittade en gång till så var det ju från öron- näsa- och hals. Så om en månad tar vi örat också, vilket innebär att jag bokstavligt talat kommer att vända i dörren på jobbet. ÅÅåååååå!!!! Visst är det skönt att få allt överstökat med nu när det ändå är i rullning men samtidigt va fan! Nä, nu ska jag gå och gnaga lite på mitt lördagsgodis, en jäkla osötad fullkornsskorpa. Livet är underbart :)

1 kommentar:

Anette sa...

Usch det låter inge roligt det du går igenom. Hoppas dock att rehab-tiden inte blir så grymt lång utan att du kan återgå till "vardagen" så snabbs som möjligt!

Här dras vi med vanlig förkylning "bara"; snorigt, hostigt och allmänt trött i kroppen :( Inte roligt det heller. Men det får gå, finns ju de som har det värre ;)


kram på dej
Anette