lördag 27 juli 2013

SWE Scrapbooking...

För lite mer än ett år sedan hade vi på SWE en utmaning där vi skulle skapade med en teknik som kallas för ”One layer”, alltså skapa ett alster med enbart ett lager. När jag såg att den här tekniken var med i år igen blev jag riktigt glad. Att enbart använda sig utav ett lager är en riktigt utmaning men samtidigt gör det att man får vara riktigt kreativ och påhittigt. Jag visste ganska så säkert vad jag ville göra på mitt kort nämligen en uggla, jag är en riktigt sucker för ugglor och gärna runda knubbiga sådana med stora ögon :) Sagt och gjort, det var bara att plocka fram papper och pennor och börja rita och färglägga.För att se hur de andra tjejerna gjorde sina alster kolla in HÄR!

3 kommentarer:

Anette sa...

Guuud vilken gullig Uggla ♥ Sååå söt! :)

Ibland ångrar jag lite att jag sålde av mina ProMarkers och började med distresser istället... Speciellt när man ser så här fina kort :)


Kram på dej,
Anette

Muffin sa...

Heeeelt underbart! Tokgillar ugglan, hela upplägget och den bubbliga ramen - supersnyggt!

Carina Lindholm sa...

åååå vilket sött kort!!

Förlåt att jag är fruktansvärt sen med mitt svar...men du undrade om molnen på min layout, ja det är stämplar och dom är från Bella blvd/Hampton art...ja visst är de urfina, några av mina favorit stämplar faktiskt...:-)

Trevlig helg