fredag 14 augusti 2015

Tutorial Monsterbokmärke...

Bokslukare som jag är tänkte jag visa en liten tutorial på hur man gör monsterbokmärken :) Älskar dessa små monster som går att variera i all oändlighet, bara ens egen fantasi sätter gränserna. Gör dom själv eller som en aktivitet med barnen, använd för eget bruk eller varför inte som en present tillsammans med en bok.

Du behöver: Cardstock i olika färger, mönstrat papper, ev. en skärmaskin, cirkelpunchar eller mallar, penna, sax och lim eller dubbelhäftad tejp.



Börja med att rita upp en mall som ska vara som själva grunden till bokmärket, se bilden nedan. Storleken till mina bokmärken som jag har gjort är utifrån en kvadrat på 15x15 cm. Klipp längs med de tjockare linjerna och vik vid de tunnare. Därefter är det bara att använda mallen på den cardstock du vill ha som bas.



Skär till två kvadrater från det mönstrade pappret i 7,5 cm, dela därefter den ena kvadraten från hörn till hörn så du får en triangel. Klipp ut tänder från en remsa på 10,5 cm samt stansa eller klipp ut ögon.



Så här gör du för att sätta ihop ditt monster:



Då var det färdigt för att börja användas :) En härlig färgklick bland alla bokblad!



Ha nu en underbar helg!

1 kommentar:

fake IWC sa...

Världen är fake rolex alltmer intresserad av lyxiga smartur. Tillväxten inom denna sektor är främst för unga konsumenter som älskar vad lyxiga fake Rolex schweiziska klockmärken representerar men som är mer benägna att intressera sig för en modern kontra rolex replica traditionell klocka. Produkter som Big Bang e är designade för att låta fler ungdomliga konsumenter njuta av att vara Rolex replica anslutna till sitt digitala liv via sin timepiece men som också söker den estetiska lockelsen att bära rolex kopia en distinkt lyxklocka för livsstil. Jag räknar med att smartwatchförsäljningen når upp till 25% av försäljningen av vissa lyxmärken, förutsatt att de effektivt fake cartier och konsekvent når rätt kunder.