måndag 19 maj 2008

Det är mycket på g...

Det brukar alltid bli så när sommaren kommer. Sedan är det mycket som händer i år också. Året började med att pappa fyllde 50, Bassans lillebror fyllde 10, min kusin fyllde 15, en vecka senare konfirmerade han sig. Sen fyller farmor 75, Bassans lillasyster tar studenten, min lillebror tar studenten, Bassans pappa fyller 50, min kusin fyller 18, min kusin fyller 10, faster fyller 45 och sist kommer jag med mina 25. Jag tror det var allt. Så det är många stora saker som händer i år och nu när sommaren kommer så är det minst ett kalas i veckan. Men det är ganska kul också, det händer ju saker hela tiden.
Det är mycket som händer på jobbet nu också, det är utvecklingssamtal, gårdsfest, midsommarfest, skolbarnsfest, avslutningfest mm. Med andra ord är det full rulle konstant. Så bloggen kommer lite i efterhand, men det får vara så lite.
Kort görs det i massor... fast just nu är jag inne lite i en "det blir inte bra"-period. Vissa kort tycker jag blir jättebra men en hel del är jag inte nöjd med. Men så är det ju ibland.


Detta kortet är till min mammas väninna som fyller 56 nu. Mamma ville att 56 skulle så med på kortet så jag gjorde ett liknande av 25 års kortet. Jag gillar faktiskt den skissen jättemycket! Siffrorna är utskrivna i word och sedan lackade. Bandet går runt hela kortet så man måste knyta upp rosetten för se vad som står där inne.

Lämna gärna en kommentar innan du går så får jag se vilka som är här inne och kikar!

3 kommentarer:

petra/paradise sa...

ojoj!! jah, du får ligga i med korttillverkningen iår hör jag! ;)
Men då är du inte sysslolös iallafall!! ;)
Vilket superfint kort!! Fint med de lackade siffrorna!! =)
Härliga detaljer i övrigt! =)
Såklart du får länka! *glad*
Stor kram Petra

bella sa...

Jättefint kort! :) Men gör du kort till alla som fyller år? :S Måste ju isf va jättejobbigt.

Lotta älskade Nisses kort och blev chockad av hur duktig du är hehe :) Hon sa att hon skulle ringa o tacka dig fast nu är de i england. Jag hälsar från henne iaf o tackar så mycke :)

Förresten vill jag fortfarande veta vad den där filmen/serien hette som va på samma band som Törnrosa.. En animerad som utspela sig i rymden. Den där tjejen med rosa hjälm och blondt hår som blåste i vinden.. haha.. Antar att du kommer ihåg vilken jag menar iaf. Men kommer du ihåg namnet? Kram!

Åsa/asamia sa...

Snyggt kort, gillar dina fina kort!