fredag 6 mars 2009

6 mars...

Fick för ett tag sedan hem ett brev från Barabama som arrangerar återklassträffar. Har hela tiden sagt att jag aldrig skulle gå på en sådan om det skulle bli ett tillfälle. Men nu börjar jag tveka. Grundskoletiden var inte riktigt "min" tid så jag vet faktiskt inte om jag skulle vilja utsätta mig för något sådant, samtidigt som det skulle vara jätteroligt att träffa vissa. Jaja, jag får väl gå och fundera lite till. :)

I morgon är det i alla fall MÄSSA!!! Jag ska dit, ska du??? För en gång skulle så tänkte jag faktiskt gå på en lördag. Ja, vi får väl se hur det blir, jag+varmt+trångt= njjaaa... Men det ska bli jätteroligt i alla fall och jag ser verkligen fram emot det! Skulle någon känna igen mig får ni jättegärna komma fram och hälsa. :)

2 kommentarer:

Frida sa...

Halloj! JA, idag är det mässa!! Äntligen, ska bli så kul precis som du säger... Jag som var tveksam till om jag skulle gå, men det går ju bara inte att missa, skulle ångrat mig hur länge som helst i så fall ;) De svarta blommorna köpte jag på Formats utförsäljning, de är från Prima Marketings. Ska du till mässan direkt när de öppnar?? Jga kommer gå dit någon gång mellan 12 och 13, kanske ses vi där! HA en kanondag och shoppa inte ihjäl dig ;P Kramar

Åsa/asamia sa...

Lyllos dig som får gå på mässan - själv får jag sitta och sukta o se vad alla handlat. För långt för en trip för mig....får vänta till Avesta och Gävle.