tisdag 3 augusti 2010

3 Aug...

Ja, då var man tillbaka i verkligheten. Började jobba igår och just nu går jag runt som en zombi. Trött är bara mitt förnamn just nu känns det som. Ändå har vi bara haft sex barn idag, visst det är en del saker som ska förberedas inför nästa vecka då de nya barnen kommer, men ändå... Däckade i soffan och sov nästan i två timmar när jag kom hem idag. Hur det här ska gå när det drar igång på fullt, det är en bra fråga :)

Två kort med de urgulliga Swiss Pixies-stämplarna har det blivit. Köpte dessa för ett bra tag sedan men har blivit liggandes sedan, varför... en mycket bra fråga. Så just nu är mitt motto: använd det du har.

5 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

2 underbart söta kort du gjort!
Och ditt motto är väl värt att ta till sig! :D
Stämplar köper jag sällan längre.
Inga motivstämplar iallafall.
Papper å annat måste man ju mer eller mindre köpa.

Tråkigt att vara tillbaka på jobbet efter semester..veckorna går alldeles för fort och bara tanken att man inte får semester förens om ett år igen gör att man inte blir gladare precis ;)

Själv går jag på semester på fredag!! *längtar*
Men dom 3 veckorna kommer säga *poff* så är dom över..

MÅ gott! Och du, tusen tack för dina söta ord inne hos mej!! *glad*

KRAAAAM Petra

Anna Hektor sa...

Du gör så enormt fina, enkla och färgsprakande kort! Jag är ofta inne på din sida och låter mig inspireras! Känner igen mig i det där med att ha lite stämplar liggandes som man skulle ha använt... Får ta tag i det nu!
//Anna

Anette sa...

Superfina kort!
jag har också köpt ett par swiss pixies från cc design och de har, precis som dina, bara legat i hyllan sedan inköpet... ;o)

men det är som du säger; dags att börja använda det man har. och det är ju ett gång *fniss*

ta hand om dej


kram

Gittans Pysselsida sa...

Hittat din sida idag,,,,den är mycket fin..härliga kort du gör..varför har jag köpt så mycket stämplar*fniss* när man kan göra så fina kort ändå. Jag sätter dig bland favoriter.
Kram// Inga

Sara_80 sa...

Hejsan!
Jag bara älskar dessa kort du gjort!:) Helt i min smak :)
Din blogg läggs bland favoriterna..fanns mycket inspiration här :)
Ha en bra dag!
/Sara