onsdag 29 februari 2012

29 Feb...

Idag tänkte jag visa er två kort som jag har skapat med Gummiapans stämplar. Några av oss i teamet hos SWE fick ju möjlighet att skapa med deras fantastiska stämplar i och med att vi denna månad blir sponsrad av företaget. Det har varit så roligt att få skapa med Gummiapans stämplar. De satte verkligen fart på inspirationen :) Har du inte gjort ett besök på deras webshop innan rekomenderar jag dig verkligen att gör detta. De har helt grymt läckra stämplar! Men, men nog sagt om det, här kommer korten:

På det första har jag använt en jättesöt liten uggla som jag satt ihop tillsammans med en kvist. Förutom dessa två har jag också stämplat med en textstämpel som är i två delar vilket gör att man kan ändra slutordet till "hej", "tack" och "grattis". Kanonbra tycker jag :) På detta kortet fick det bli "hej".


Vet att jag har sagt det många gånger men något som jag ibland tycker är lite svårt att hitta är lite mer "grabbiga" stämplar. Så tänk om jag blev glad när jag såg den här fräcka raketen i mitt paket! Här har jag även använt en cirkelstämpel som jag har klippt ut och satt en sjua över.


Är du också sugen på att vinna ett paket från Gummiapan??? Läs mer i inlägget under. Du har fram till och med klockan tolv i natt :)

4 kommentarer:

Chris_P sa...

Superfina kort!!!

Nenne sa...

GRYMT snygga Johanna! Älskar dina kort...men det visste du redan?! :)

Linda sa...

Hej hej Johanna!
Vilka häftiga och fina kort du gör!!!
Tack för din fina kommentar i min blogg, det värmer i hjärtat!
Kram Linda

.::CaRiN::. sa...

Heeej! Vrålgillar ditt uggLEkort..!!! Ett riktigt sPraLLigt "bli-GLAD-kort"! :D Håller med om att det är svårt att hitta grabbiga stämplar..! Men raketkortet blev super! :D Kram!