torsdag 1 mars 2012

1 Mars...

Då säger vi hej då till vintern och välkomnar istället våren!! Jag måste nog erkänna att våren är nog den bästa årstiden. Visst alla har de sin egen charm, men på något sätt går det inte riktigt att jämföra när man efter några månader av mörker börjar höra fåglarnas kvitter, känner solen värma i ansiktet och se all grönska leva igen. Det är nästan så att man vill göra ett vårskik som Ronja Rövardötter :)

Tänkte idag visa de sista alsterna som jag gjorde med Gummiapans underbara stämplar för SWE. I mitt paket fick en drös med fantastiska stämplar och en av dessa var ett supersött hjärta som blev en klar favorit hos mig. Min första tanke när jag såg hjärtat var att göra något till alla hjärtans dag. Efter en liten funderare blev det två tags. Förutom hjärtat fick jag också med ett alfabet. Jag har länge letat efter små bokstävsstämplar och blev otroligt glad när jag såg att detta var precis vad mitt paket innehöll! På den här tagen knåpade jag ihop orden "love you".

På tag nummer två har jag också använt mig utav hjärtat och bokstäverna, men här med ordet "love" i rader. Förutom det stora hjärtet fick jag också med en stämpel med tre söta små hjärtan på rad och en swirl, vilket också fick vara med.

När jag ändå var i farten kunde jag inte låta bli att göra ett litet "mini" kort i alla hjärtans-anda. Detta är 10x10 cm. Förutom hjärtat och bokstäverna har jag också använt en stämpel med en massa prickar på rad som jag tycker är så grymt läcker!


Nä, nu ska jag sätta mig en stund på ballkongen och göda mitt ansikte med lite D-vitaminer :)

4 kommentarer:

Chris_P sa...

Så himla fina kort!! Du måste "slänga" upp dom på Gummiapans FB sida! :-)

Jag har oxå fått alfabetet och är mycket förtjust i det. Du har verkligen fått det att funka här på dina kort!!! Love!

Muffin sa...

Helt galet snygga saker du gjort, jag tokigllar allt du gör!!

Bella sa...

Fina kort du gör älsklingen! Jag saknar verkligen o scrappa :) Och hittar sååå mycket fina saker runtom i Tokyo. Får du nån användning för min cricut? :) Puss puss saknar dig!!!

Mill@n sa...

Riktigt snygga tags/kort, vill ha dem allihop!! Det där alfabetet verkar spännande. . . Ha det gott,kram