lördag 12 maj 2012

12 Maj

Alltså det här med att hitta en balans i livet är något som inte är helt lätt tycker jag. Man vill så mycket och jag önskade nästan att dygnet hade mer än 24 timmar, fast ändå så inte. Eller så kanske det handlar mer om att prioritera... Men frågan är vad man ska prioritera :) Familjen, vänner, hobby, träning, nöjen jobbet... Mig själv? Får nog ta och finula lite mer på den här nöten.

I alla fall, bilen är tillbaka :) Tog bara sex veckor att få den lagad. Tydligen var det kamkedjan(?). Liksom en kamkedja på en bil är två år gammal och gått 3500 mil. Ska inte en kamkedja hålla bilens livslängd?? Men men är i alla fall superglad att bilen är tillbaka och den rullar nu fin fint igen!

På scrapfronten har jag legat väldigt lågt ett tag nu. Har haft en rejäl paus nu och det var väldigt skönt och välbehövligt. Nu är dock pausen över och det känns bra. Kliade faktiskt lite i fingrarna när jag satte händerna i en av SWEs utmaningar förra helgen. Det var till kortskissen som var i onsdags och denna gången var det en skiss som skulle tolkas, inte vilken skiss som helst heller utan en som jag hade ritat :) Så här blev mitt kort:
Det var en väldigt enkel skiss och till denna blev det ett enkelt kort. Hur skulle du tolka skissen?? Skulle vara väldigt roligt att se :)


2 kommentarer:

Nenne sa...

Snyggt och så mycket DU! Kul att du är tillbaka - du är min C&S-gudinna! :)

och bilen går bra? ;)

Muffin sa...

Åh, så snyggt! Sådana här rena urläckra kort önskar jag att jag kunde göra men jag tycker det är jättesvårt. Du är BÄST!