fredag 19 september 2008

Fårskinnstofflor, fleece morgonrock och en uggla...

Usch vad det är kallt och det är inte ens halvvägs in på hösten. Jag säger ju det jag är född i helt fel land. Sitter här med fårskinnstofflor, tjocka mysbyxor, tjock tröja och min fleece morgonrock men ändå är fötterna, händerna och näsan iskalla. Fast jag måste också säga att jag gillar den här årstiden lite också. Alla fina färger och att man få tända ljus. Jag gillar ljus!
Idag var en tidig dag, gott att sluta vid ett men inte lika roligt att gå upp vid halv fem. I alla fall, idag har jag skrivit en lapp till alla föräldrar att jag ska börja studera en dag i veckan. Jag har också varit inne i stan och kollat runt lite på Pedagogen. Jag måste ju veta vart jag ska på fredag, annars kommer jag att irra runt där som en annan, fast det kommer jag säkert göra ändå.

Jo, jag vill ha en uggla. Alltså ingen riktig utan en stämpel. Har kollat runt lite i de olika webb-butikerna men har inte hittat någon ännu. Jag har sätt en som jag vill ha någonstans på ett kort men kommer inte ihåg vart, typiskt mig. :) Så är det någon som vet vart det finns en liten söt uggla som kan flytta hem till mig??

Glöm inte PIFfen, två dagar kvar! Rulla ner så hittar du den.

4 kommentarer:

Graziano sa...

very nice blog

Frida sa...

Halloj Johanna!

Jag kan inte mer än hålla med dig om att det är kallt, men att hösten har sin charm är inget man kan komma ifrån, men det måste tilläggas att den är absolut bäst när det inte regna vågrätt och blåser storm... Att krypa upp i soffan under en filt med sin kära, massor av tända ljus och en bra film eller bara en mysig pratstund är något av det bästa jag vet!!

Ugglor finns det gott om, men kanske inte den just du vill ha... Har ingen sida så här på rak arm, men ska säga till om jag hittar någon!!

Ha nu en underbar helg, jag hoppas på PIF ;)

Kram // Frida

Malin sa...

Åååh det är ju en speciell tillverkare som har dom där fina ugglorna!...Men jag kan inte komma på vad dom heter! Jag lovar att skriva så fort jag kommer på =)

Frida sa...

Hej hej!! Nu hittade jag en uggla, från hero arts, kanske kan vara något??

Ha en bra dag, själv hoppas jag på PIF ;)

Idag ska det pysslas ;)

Kram // Frida