måndag 8 september 2008

Mässa och frågor...

Då var mässan över för denna gången :( . Mamma, farmor och jag var där i går några timmar innan dom stängde. När vi kom dit var jag inte riktigt på humör, jag var dunderförkyld och kände mig inte pigg i huvudet. Även att det inte var så jättemycket folk utan man kunde gå runt och titta på allt så visste jag inte vad jag skulle leta efter. Vi köpte lite papper och någon stämpel sedan fikade vi.
Efter fikat gick jag till Ateljé Lektyg & Hantverk och hittade helt underbara papper ifrån Daisy Bucket. Det var två hela ställ med superfina papper och hade jag fått betämma hade jag tatt med mig alla hem. Jag fick ringa till mamma och farmor så dom fick komma och hjälpa mig att välja. När vi kom till Kortmakaren kände jag att jag var lite på g. Efter jag velat en hel del fram och tillbaka blev det en ursöt Penny Black tomte, två textstämplar och självklar fick Tomas följa med mig hem. När vi står där i kassan och ska betala ser jag att det bara är en kvart kvar innan dom stängde. Fick lite smått panik och sprang runt som en galning för att hitta lite cardstock och ännu mer mönstrat papper.

Jag känner mig väldigt nöjd över mässan. Jag har köpt saker som jag behöver och som jag kommer att använda så det känns väldigt skönt. Oftast så kommer jag hem och hittat någon grej som jag undrar varför jag köpte.

Jag har fått ihop ett kort den här helgen. Det är ett kort som mamma skulle ha med sig till jobbet. Först är det ett kort till en nyfödd. Den här Hängeln är ju bara för söt!
Kortet är som en ficka och drar man i bandet kommer det upp ett papper som man kan skriva på.


Mamma ringde idag och frågade om hennes andra kort var klart. Hade totalt glömt bort, ibland är inte alla hästarna i stallet. Det var bara att slängde ihop ett till. Gjorde ett liknande som jag gjorde till min kusin i somras, fast mycket enklare.

Jag tänkte att jag skulle göra några tändsticksaskar och bokmärken nu till jul. Då har jag några frågor:
x Hur gör ni med askarna, dekorerar ni framsidan bara eller både framsida och baksida?
x Laminerar ni in bokmärkerna eller låter ni dom vara som dom är?
x Om ni säljer dom vad tar ni för tändsticksaskar mellan/stora och för ett bokmärke?
Hoppas att ni har haft en skön helg. Kram på er alla!

4 kommentarer:

Anette sa...

Hej!

Tack för din kommentar i bloggen ;o)

Stämplarna är från Panduros nya serie med omonterade stämplar. Just nu kan man köpa julmotiven för bara 89:-. Perfekt!

Svarade på dina frågor på scrappiz, men tänkte komplettera här. Jag ahr juitne sålt några askar, men om jag gjorde det så skull ejag nog ta typ 40:- för den största (den som är ca 10x6 cm eller hur stor den nu är...). Jag menar, den kostar ju typ 8-10:- i inköp och sen tillkommer material och sedan vill man ju gärna gå lite plus också... Ja, 40:- är nog vad jag skulle ta för den stora tändsticksasken.

Kram

Mill@n sa...

Kul att se vad du hittade på mässan. Vågar inte lägga ut någon bild på min hög med saker från mässan *fniss*

Jag gjorde askar & bokmärken till förra julen. Jag tog 40:- för askarna (inköpet av ask är ju en 10:-) ock 35:- för bokmärken. Det är alltid svårt att ta betalt!!!

Anonym sa...

Vilka vackra papper du köpte på mässan, de var precis i min smak!!
Vad är det för märke på pappren som är på den översta bilden på raden längst ner? Gillade dem speciellt mycket.
~Anita

SusanneSj sa...

Jättesöta kort som du gjort.
Blev ju toppen med biljetten.

Är du sugen på mer biljetter så kika i min blogg ; D

Ha gott!
Susanne