torsdag 25 september 2008

Tänka? Jag?...

Väldigt ofta händer det att jag slutar tänka, utan bara gör när jag sitter vid mitt bord. Det här första kortet är ett sådant. När jag gör en LO så kan jag sätta fast pappret först och sedan alla dekorationer i och med att baksidan syns ju ändå inte. Men när jag gör ett kort vill jag att baksidan ska vara hel och inte sönderstucken med en massa brad och annat.
Så vad gjorde jag då igår, jo jag satte fast pappret bara sådär. Efter ungefär en tio minuter när jag funderat hur jag skulle ha mina dekorationer så kom jag på det. Ja, det fanns ju inte så mycket att göra utan försiktigt pillade jag upp ena kanten och fick fast tre brads och stämplade på "grattis...". Tycker ändå att kortet blev helt okey även om det inte blev som det skulle. Fast det är ju inte första gången. :)

Så här ser hela kortet ut. Inspirationen har jag hittat hos: asamiaKort nummer två. Funderar lite på om jag skulle fylla i helt, men vågade mig inte på det igår med tanke på vad som hände med kortet innan. :)


Nu ska jag äta lite frukost och sedan åka till jobbet.
Ha det så bra!

8 kommentarer:

Therese sa...

Tack snälla för gullig kommentar hos mig. Det värmer.
Vilka superfina kort du har gjort!
Kram

Frida sa...

Ojoj, vad jag känner igen mig, planering när jag pysslar funkar väl i stort sett aldrig, det blir liksom aldrig som man tänkt sig, men oftast löser det sig och blir bra trots allt ;)

Vi ses på måndag!

Ha en trevlig helg! Pyssla lugnt!!

Kram // Frida

Lise-Lott G sa...

vilket härligt fint kort!

ha det gott.

kram Lise-Lott

Nina sa...

Korten blev ju jättefina :)

Pifen har kommit fram ordentligt. Vilka jättefina saker, precis i min smak. Tack

Nu ska jag göra en egen när det lugnar ner sig lite på jobbet.

Ha det bra
Kram Nina

Mill@n sa...

Det är det som jag tycker är så kul med denna hobby, man kan bara följa sina impulser och se vart man hamnar. Inte alltid det blir som man tänkt sig men det brukar bli uppskattat ändå. Dessa två korten var grymma! Måste också prova den vikningen, tycker mycket om den!

MonicaO sa...

Jättefina kort du har gjort.
Gillar vikningen.

//Monica

BellaMio sa...

Så läckra kort du gjort!!

Stämplarna är superfina och du har färglagt dem så snyggt :-)

Tack för titten!

Evelina/Wih sa...

Kanonsnygga kort!! Tack för inspirationen. :)