måndag 20 juli 2009

20 Juli...

För ett tag sedan fick jag syn på något som hette Journal Jar. Tyckte att detta verkar väldigt roligt så nu har jag gjort en till farmor och en till farfar. Böckerna är mycket enkla; har limmat ihop två cardstock med "räfflorna" emot varandra för att få en slät fram och baksida, på framsidan har jag även limmat fast deras namn. För att skydda boken lite mer satte jag akryl-covers fram och bak.


De två första sidorna i boken består av lite olika fakta-frågor.

Sista sidan i boken.
Frågorna har jag skrivit ut på vanligt kopieringspapper och klippt i remsor som jag sedan la i en liten ask.
I går fyllde Bassan 25 så i lördags hade vi först kalas för släkt och sedan fest för kompisar på kvällen. Riktigt kul var det! Det blev en massa Guitar Hero och även en del Lips. Fastän att det gick ganska lugnt till så känns det att man inte är 18 längre. Igår låg vi framför TV.n hela dagen, kollade på en massa filmer, käkade rester och pizza. Det var ungefär så mycket som vi orkade :)

Kvinnorveckan har ju dragit igång så idag så idag säger jag grattis till mamma på namnsdagen!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det till att åka till affären och handla. Hoppas att ni alla får en kanondag idag!

4 kommentarer:

Gunilla|uniquelyme sa...

Snyggt! Jag gillar verkligen det stilrena och grafiska. Jag har också gjort en journal jar nyligen i en stil olik den jag brukar scrappa i (tror jag). Den är stylad med mottagarens smak i åtanke. http://www.uniquelyme.se/?p=482

Mill@n sa...

Skitsnygga!!Det är en superbra idé att få lite info som man annars inte pratar så mycket om. Blir grymt sugen på en bia nu.... kanske blir det en på mässan i oktober. =o)

Anonym sa...

TACK säger mamma

joggemia sa...

Detta är något jag aldrig testat men blev lite sugen nu. =) Jättefina! Och tack för de fina orden....vad kul att jag kan inspirera! =) Tyvärr hittade jag det prickiga pappret i spillådan, har alltså ingen aning vad det kommer ifrån.

Ha så gott!

Kram!