fredag 31 juli 2009

31 juli...

Fredag... bara lördag och söndag kvar, tänk vad fort allt går. Snart är semestern slut, 4 veckor. Vad har jag gjort dessa fyra veckor??

Idag fanns det ett paket på posten till mig :) Jag tycker om paket. Det var de nya October Afternoon papprena Road Map samt alfabets stickers från både Road Map och Cherry Hill och Cherry Hills Shapes! De ha jag letat länge efter men har alltid varit slut när jag beställt.

(Papper från Inkido)

Ett litet kort som jag har glöm att visa har jag att bjuda på idag, jag har liftat ifrån HelenaK. Nu ska jag fortsätta att analyser på min rapport så att jag kanske kanske hinner med att pyssla lite med de nya papprena idag! Vem vet :)

3 kommentarer:

Helén sa...

Kikar in för att tacka för din gulliga kommentar i min blogg, jag blev SÅ glad!! :)

Här fanns det mycket fint att kika på, du är verkligen duktig! Och vilken fin scraphörna du har, annat än mitt kaos ;)

Frida sa...

Hej hej! Tack för den fina kommentaren inne hos mig ;) Dina familje-LO´s är jag grymt impad över, sååå fina!! Och den på bror din med sjärnor, grymt snygg!! Kul att du införskaffat dig en BIA, något som jag har funderat över, men tror inte det blir fler "maskiner" nu på ett tag... Förstår på dina inlägg att det är vardag för dig imon igen, sååå segt, samma här, något som jag verkligen inte ser fram emot... men men...

Ta hand om dig, så hörs och ses vi säkert!

Kramar // Frida

Myamia sa...

superfint kort. är hjärtana en stämpel eller utklippta??? kram