söndag 11 april 2010

11 April...

Hur kommer det sig att skaparlusten och inspirationen är som störst när man egentligen har annat som måste göras?? Sitter och håller på med min examinationsuppgift som ska vara inne om två veckor och ja... om ni se nedan så kan ni ju förstå hur långt jag har kommit men den :) Men men... man måste ju ha lite pauser också ju, bara det att de blev nog lite väl långa igår. Tre bokmärken med underbara papper från Pink Paislee blev det och äntligen har jag fått tag på en lite större hörnstans. Blev så inspirerad av Rimas underbara bokmärken så jag var bara tvungen att knåpa ihop några själv :)


Måste bara få tacka för de fina kommentarerna om min nya scraphörna! Ni är ju för goa allihopa :) Kan ju säga att jag trivs som fisken i vattnet med de nya lösningarna på förvaringar. För det första så ser jag alla sakerna och glömmer inte bort dom lika lätt. Och för det andra så på någon sätt är det mycket lättare att hålla i ordning vilket gör att jag oftast städar undan efter mig. Detta gör att det är mycket roligare att sätta sig och börja skapa då jag inte behöver städa det första jag gör :) Nä, nu är det verkligen på tiden att jag börjar plugga... eller??? :)

4 kommentarer:

Myamia sa...

att komma igång och plugga kan vara så himla svårt... sedan när jag väl kommit igång kan jag typ inte sluta.. det är inte heller så bra ;)
kram

Rimna sa...

Underbara bokmärken!!
Tack för din kommentar och så roligt att du blev inspirerad.

Ha det gott!

Anette sa...

vilka fina bokmärken o kort du gjort!

det dä rmed att inspirationen och skaparlusten är som störst när man har andra "måsten" (oftast plugg) vet jag precis hur det år. jag är likadan ;o)

Hoppas du haft en bra helg!


Kram

Chris_P sa...

jättefina bokmärken. Skriver du ut texten själv och klipper eller är det stickers?