tisdag 18 oktober 2011

18 Okt...

Igår var det äntligen dags för årets föräldramöte. Har väntat på detta möte ett bra tag nu och har känt både panik och förväntan på samma gång med en stor nypa nervositet inför mötet. Egentligen brukar jag väl inte vara så nervös inför ett föräldramöte men eftersom vi verkligen ville göra något extra med det här mötet så ja... Eftersom vi nu har fått en reviderad läroplan så ville vi visa föräldrarna på ett tydligt och enkelt sätt hur vi arbetar efter denna. Så i några veckor har vi i alla fall arbetat med en Power Point presentation där vi visar vår verksamhet kopplat till arbetssätt och läroplanens mål men hjälp av bilder och filmer av verksamheten. Eftersom jag blev sjuk så var jag lite smått stressad över att vi inte skulle bli klar med presentationen. Men med lite hjälp av min snälla mamma som hämtade hem presentationen kunde jag göra klart det mesta nu i helgen. Det sista fick jag klart igår 40 minuter innan föräldramötet började. Vi hann precis kolla igenom den innan föräldrarna började ramla in. För att sumera allting så gick det hur bra som helst och presentationen var en hit!!! Va så himla kul och jag måste nog säga att det här var det bästa föräldramötet jag nog har haft. Är däremot lite smått orolig över hur vi ska kunna toppa det här nästa år nu när vi satt ribban såpass högt. Men det får vi ta när det kommer :) Annars är det fortfarande inte helt hundra här, hostan håller i sig och luftrören låter som de låter. Så det blir till att kurera sig och vila några dagar till. Har i alla fall fått lite hostmedicin och luftrörsvidgande av läkaren så nu håller jag tummarna på att jag snart kan börja jobba igen.

2 kommentarer:

Anette sa...

Det där med hosta vet jag precis hur det är. Usch o fy va trist det är. Skönt ändå att du fått medicin av läkarna...
För mig har det gått så långt med hostan och luftrören så de tror att det blivit kroniskt, att jag aldrig kommer bli frisk.
Men det ska påbörjas en astmautredning som kanske kan visa att det går att bota. Håller tummarna, det är två månader sedan som remissen skickades till grannstadens universitetssjukhus (här i stan har vi ingen astmaavdelning) och de har lovat mig vård inom 3 månader, så... Any day now! :)

Roligt att ni lyckades så bra med ert möte :) grattis i massor!

Kram
Anette

Annette sa...

Vad roligt att höra att ni gjorde det så seriöst, presentationen av nya läroplanen! Och roligt att det gick bra!