söndag 2 oktober 2011

2 Okt...

Då säger vi hej då till helgen och hallå till ytterligare en jobbvecka som väntar. Helgerna går på tok för fort tycker jag. Men men vad gör man :) I fredags efter jobbet blev det att åka raka vägen hem för att snabbt vända och sedan bege sig in till Scandinavium. Frölunda vs. New Yorks Rangers!!! Grymt kul va det. Var ju inte igår heller som jag satte foten inne i Scandinavium så det va lite extra kul :) Får hoppas att det blir fler matcher nu när skolan är över och man äntligen har fått tillbaka sin fritid.

Idag blev det även en liten kort tur till Papperskraftsmässan i Partille. Skulle inte ha någon speciellt men lite småsaker fick följa med mig hem, bland annat några julstämplar, stickers och inte helt oväntat en del mönstrade papper :) Alla dessa underbara papper som finns, jag blir ju helt galen! Ska bli riktigt kul att få sätta händerna i dessa, men det får bli en annan dag.


Nu blir det en kopp te och att kolla lite på ett träd berg, som Bassan kallar det :) Hoppas att ni har haft en bra helg!

2 kommentarer:

Anette sa...

Kul med mässa :)
Själv va jag på scrapmässan i Karlstad i lördags. Fyndade också massor fastän jag inte va ute efter något speciellt (så blir det väl alltid på mässa...) ;)
Bl a så köpte jag både de papperskiten som du köpt ser jag; dots and stripes :) SÅÅÅÅÅÅÅÅ fina!

Kram
Anette

Anette sa...

Ja visst är det lätt att man kommer hem med mer än man räknat med ;)
Den här gången lyckades jag dock hålla mig till min mäss-budget... Men det beror nog mest på att jag vet att jag ska till Sthlm om 1,5 vecka och shoppa järnet *hihi*

Ja jag såg att det var DT-call hos SWE. Får nog kolla in det tror jag :) Tack för tipset!


Kram
Anette