torsdag 1 december 2011

1 Dec...

Äntligen 1 december! Tomtegröten står på spisen, tomtecolan ligger på kylning och om mindre än en timme är det dags för julkalender. Bättre kan det knappast bli just nu :) Man kan ju undra hur gammal jag egentligen är men det är något magiskt med 1 december tycker jag. Det är ju nu som julen börjar. Får bara hoppas att det är någon bra julkalender i år. På tal om en riktigt bra julkalender så tycker jag att ni ska springa in till SWE och kolla in våran. Första luckan har vi redan öppnat och jag lovar er att den kommer att bli något utöver det vanliga :) Nyfiken??! Gå då in HÄR.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Du har det verkligen fint! Jag har en fråga och det är var du har hittat stämpeln sköldpaddan från Whipper Snapper Designs? I Sverige? Lycka till med skapandet? Häls Pernilla!

hannahoj sa...

Va kul att du gillade mitt rum :)

Den stämpel är en av mina favoriter :) Köpte den hos Stämpelgården för många årsedan när de fortfarande sålde till privatpersoner. De hade jättemycket fina saker så det var väldigt tråkigt när de stängde ner. Hoppas att du får tag på den. Ha det så bra!