lördag 3 december 2011

3 Dec...

Antar att ni vid det här laget har sett att temat för årets julkalender hos SWE handlar om scraphörnor! Så varje dag ända fram till julafton kommer en av oss i teamet att visa just vår hörna. Idag var det dags för mig att visa mitt krypin :) Förutom själv hörnan bjuder jag också på en hel del olika förvaringslösningar. Här kommer ett litet smakprov.


Nyfiken att se hur jag har det? Kika du in här.

4 kommentarer:

Chris_P sa...

Superfint! Just nu är min hörna bara en enda röra. Måste reda upp där! Får nog bli ett jullovs-projekt!
Skulle vilja veta var du fått dina fina tidskriftsamlare till cardstock ifrån!

Nenne sa...

Jag har detaljstuderat inlägget hos SWE - LOVE IT Johanna! får jag komma hem till dig o scrappa?! :)

Själv scrappar jag ju id köksbord vilket kräver en enorm disciplin på att plocka undan och slutföra projekt snabbt! Jag har ett skåp där jag har mina scrapsaker men det verkar som skåpet har krymt det senaste halvåret...hmm..konstigt!

.::CaRiN::. sa...

Hej Johanna! Tack för din goa kommentar! Kul att du kikar in igen! Julkortsproduktionen är i full gång! ;) Vilken otroligt fin scrap-plats du har! Vilken ordning! Själv har jag ganska mycket förvaring men allt åker fram i en salig röra hela tiden! Men jag har lite ordning i kaoset trots allt! ;) Ha en fin dag imorgon! Kram!

Muffin sa...

Oj, vilken fin och inspirerande hörna! Blir grymt avundsjuk på dina fina färgsorterade knappburkar. Jag har alla mina knappar i en enda stor kaos-burk. Håller med om att man vill ha allt inom räckhåll och helst synligt, det är lätta att glömma bort saker annars.
Tack för titten, kram!