lördag 31 december 2011

31 Dec...

Eftersom det är idag sista dagen på året så tänkte jag då passa att visa mina tio favorit kort som jag gjort under årets gång. Även om jag inte scrappat så jättemycket detta året så var det inte helt lätt att försöka välja ut just tio stycken. De sju första gick jättebra med sedan var det fyra som jag inte kunde välja mellan. Så istället för en topp tia så får det i år bli en topp elva :) Här kommer dom:

Mina 11 favoriter 2011

(utan inbördes ordning)Så här på slutet vill jag också säga ett stort TACK till alla ni som tar er tid att kika in här. Tack också för alla de fina kommentarer jag fått, blir alltid lika glad och de värmer otroligt mycket det ska ni veta! Jag hoppas att ni alla får en underbar kväll så ses vi nästa år igen!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!

9 kommentarer:

Mia sa...

Hej!! Gott nytt till dig! Vilken fin topplista du har gjort, jag gillar din stil på dina kort, aldrig för mycket utan så smakfullt!! Kram

Lilla07an sa...

Ååå så fina. Allihop är verkliga favoriter hos mig. Underbara!

.::CaRiN::. sa...

Heeej! Och god fortsättning på det nya året! :D Vad roligt att få se din topp-11-lista! Alla kort är otroligt fina med väl genomtänkta detaljer! Ser fram emot ett pyssligt 2012! Kram!

Chris_P sa...

Åhhh dom är så himla fina!!!

God fortsättning!

Carina Lindholm sa...

kanonsnygga kort!!! du har en jätte härlig stil man blir glad av!

Cattis sa...

Sååå fina och härlig kort! Blir glad av dom! =)

Muffin sa...

Vilken härlig parad, det ena finare än det andra! Du har verkligen din egen stil och jag tokgillar den och alla dina alster! Passar på att tacka för all inspiration här på din blogg och önska dig ett fint och kreativt 2012! Snart ska jag också lägga ut en tio-i-topp - det är svårt tycker jag. :)
Kram på dig!

Zarah sa...

Vilka FANTASTISKA kort du gör!! :D

Nenne sa...

Ååååh så snygga alla är! Otroligt inspirerande! Tack Johanna för inspirationen och för dina kommentarer! KRAM!