torsdag 27 oktober 2011

27 Okt...

Trött, tröttare, tröttast. Det är jag just nu. Den här veckan har varit redigt seg. Känner att jag inte riktigt är i form ännu och just nu tar allt emot. Tur att det bra en dag kvar innan helg! Och som grädde på moset får vi ju faktiskt tillbaka en hel timme denna helgen också. Inte helt fel :) Kom ihåg i våras när klockan vreds fram och vi förlorade en timme. Satt då och skrev examensarbete, kan ju säga att jag verkligen behövde den timmen då.

Någon som ska göra nått speciellt nu till helgen?? Själv får det bli en liten shoppingtur i alla fall. Är i stort behov av mascara, puder och något mer som jag inte kommer på nu. Nä, dags att dra täcket över huvudet så jag orkar upp i morgon när klockan ringer vid halv fem. Det enda positiva med att börja tidigt är att man faktiskt också slutar tidigt :)

måndag 24 oktober 2011

24 Okt...

Måndagar är skissernas dag inne hos SWE. Den här gången bjöds det på en helt underbar skiss som jag bara var tvungen att göra ett kort utifrån. Något som jag verkligen gillar är enkla sisser där jag själv får mycket utrymme i mitt skapande. Därför föll jag helt pladask när jag fick se den här skissen. Jag har följt skissen ganska så mycket, bara ändra plats på dekorationerna och lagt till en bård längst ner. Så här blev kortet:

onsdag 19 oktober 2011

19 Okt...

Onsdag igen vilket betyder att det idag är kortmakeri som är i fokus inne hos SWE. Idag handlade utmaningen om att skapa efter skisser och fick vi inte bara en utan hela tre stycken att utgå ifrån! Alltså triss i skiss :)

När jag såg den här utmaningen, triss i skiss, var min första tanke att jag ville skapa utefter ett tema. Då julen snart står i dörren fick det bli julkort för hela slanten. Jag hade även en tanke att jag också ville att korten skulle ha en likvärdig bas och gå i samma stil. Tyvärr blev det dock inte någon triss för min del utan istället ett par :)

tisdag 18 oktober 2011

18 Okt...

Igår var det äntligen dags för årets föräldramöte. Har väntat på detta möte ett bra tag nu och har känt både panik och förväntan på samma gång med en stor nypa nervositet inför mötet. Egentligen brukar jag väl inte vara så nervös inför ett föräldramöte men eftersom vi verkligen ville göra något extra med det här mötet så ja... Eftersom vi nu har fått en reviderad läroplan så ville vi visa föräldrarna på ett tydligt och enkelt sätt hur vi arbetar efter denna. Så i några veckor har vi i alla fall arbetat med en Power Point presentation där vi visar vår verksamhet kopplat till arbetssätt och läroplanens mål men hjälp av bilder och filmer av verksamheten. Eftersom jag blev sjuk så var jag lite smått stressad över att vi inte skulle bli klar med presentationen. Men med lite hjälp av min snälla mamma som hämtade hem presentationen kunde jag göra klart det mesta nu i helgen. Det sista fick jag klart igår 40 minuter innan föräldramötet började. Vi hann precis kolla igenom den innan föräldrarna började ramla in. För att sumera allting så gick det hur bra som helst och presentationen var en hit!!! Va så himla kul och jag måste nog säga att det här var det bästa föräldramötet jag nog har haft. Är däremot lite smått orolig över hur vi ska kunna toppa det här nästa år nu när vi satt ribban såpass högt. Men det får vi ta när det kommer :) Annars är det fortfarande inte helt hundra här, hostan håller i sig och luftrören låter som de låter. Så det blir till att kurera sig och vila några dagar till. Har i alla fall fått lite hostmedicin och luftrörsvidgande av läkaren så nu håller jag tummarna på att jag snart kan börja jobba igen.

söndag 16 oktober 2011

16 Okt...



Jag säger bara vilken grym låt! Gillar verkligen hennes röst :)

lördag 15 oktober 2011

15 Okt...

Har ju helt glömt att visa det tredje kortet som jag gjorde när skaparlusten bara flöt på. Hittade ett kort som Rimna hade gjort som var så otroligt fint att jag bara var tvungen att göra en CASE av själva upplägget :)


Gillar det här kortet tokmycket och musstämpeln är ju bara hur söt som helst :) Blir ett snabbinlägg idag eftersom jag fortfarande inte är helt hundra. Ska sätta mig framför TV nu och fortsätta min kurering med en film och lite godis.

Hoppas ni får en mysig lördagskväll!

onsdag 12 oktober 2011

12 Okt...

Usch, blä och fy! Sjuk igen :( Feber, ont i varenda del av kroppen och luftrören låter som en hel orkester. Kunde ju inte komma mer olägligt säger jag. Hade verkligen behövt vara på jobbet just nu då vi planerar inför föräldramötet som vi ska ha på måndag nästa vecka. Vi ska då visa en PowerPoint-presentation av verksamheten kopplat till mål och arbetssätt som jag hade behövt göra klart. Men men det löser väl sig alltid :)

Idag är det i alla fall kortutmaning hos SWE där vi idag hade en helt underbar inspirationsbild men även en färgkombo att utgå ifrån. Färgkombon är en av mina favoriter nämnligen rött, turkost och vitt! Hur snyggt ihop är inte det ?! :) Jag fortsätter på julkortstemat och här ser ni hur kortet blev:


Är ni nyfikna på hur resten av tjejerna tolkade utmaningen eller hur inspirationbilden såg ut klicka HÄR.

onsdag 5 oktober 2011

5 Okt...

Då vart årets första julkort gjort :) Tänkte att det är väl lika bra att dra igång julskapandet eftersom tiden bara flyger iväg och snart står väl julen vid dörren. Kortet är gjort efter skissen som var till Kortonsdagen hos SWE idag. Försökte utmana mig själv lite och inte använda symaskinen den här gången. Det gick ganska bra ett tag där men på slutet när cirkeln skulle göras blev det kortslutning i hjärnan, så ja :) Bättre lycka nästa gång. Här kommer i alla fall första julkortet för i år:

söndag 2 oktober 2011

2 Okt...

Då säger vi hej då till helgen och hallå till ytterligare en jobbvecka som väntar. Helgerna går på tok för fort tycker jag. Men men vad gör man :) I fredags efter jobbet blev det att åka raka vägen hem för att snabbt vända och sedan bege sig in till Scandinavium. Frölunda vs. New Yorks Rangers!!! Grymt kul va det. Var ju inte igår heller som jag satte foten inne i Scandinavium så det va lite extra kul :) Får hoppas att det blir fler matcher nu när skolan är över och man äntligen har fått tillbaka sin fritid.

Idag blev det även en liten kort tur till Papperskraftsmässan i Partille. Skulle inte ha någon speciellt men lite småsaker fick följa med mig hem, bland annat några julstämplar, stickers och inte helt oväntat en del mönstrade papper :) Alla dessa underbara papper som finns, jag blir ju helt galen! Ska bli riktigt kul att få sätta händerna i dessa, men det får bli en annan dag.


Nu blir det en kopp te och att kolla lite på ett träd berg, som Bassan kallar det :) Hoppas att ni har haft en bra helg!

lördag 1 oktober 2011

1 Okt...


Precis! Nu söker SWE nya inspiratörer som skapar inom scrapbooking, kortmakeri eller alter. Gå in HÄR och läs mer om hur du söker :)