söndag 31 augusti 2008

Hej och hå...

Jag har varit lite slapp på att lägga in mina kort så här kommer några.


Ibland tycker jag att det är svårt att göra småkort. Gillar inte riktigt formatet och jag tycker bara att det blir samma hela tiden. Så då kom jag på att även öppningen behöver ju inte vara på sidan, utan den kan ju vara fram.

Hittade dom här ursöta magnoliablåbären på Format förra veckan. Jag har också försökt mig på att scrappa ett kort. Hm... vet inte riktigt vad jag ska säga. Ibland går det och ibland inte men det här kortet bjuder jag på. :)

Igår var jag hemma hos pappa och co. Dom hade varit ute och plockat massor av kantareller så snart ska jag försöka mig på att steka dom. Kan faktisk erkänna att jag aldrig har ätit smörstekta kantareller innan så det här ska bli spännande.

I morgon är det jobba igen, ibland går helgerna bara för fort.

2 kommentarer:

Frida sa...

Du är så duktig Johanna! Själv är jag inne i en "svacka", det känns som om alla korten blir lika dana, inte så kul, men men... Kortet med den vackra bloman var underbart och hänglarkortet lika så, eller ja, alla var underbara ;) En liten fråga, korten där du har två vik poå framsidan (förstår du vilka jagmenar ;P) är det kort i A6-format (ett halv A4 på mitten?)

Ha en bra dag!

Kram

petra/paradise sa...

åååh!! vilka toppenhärliga kort du gjort!! Ibland behöver man lite variation! Själv är jag otroligt dålig på att våga testa nya format och tekniker.
Men du har verkligen lyckats =)
kram Petra