söndag 31 augusti 2008

Hej och hå...

Jag har varit lite slapp på att lägga in mina kort så här kommer några.


Ibland tycker jag att det är svårt att göra småkort. Gillar inte riktigt formatet och jag tycker bara att det blir samma hela tiden. Så då kom jag på att även öppningen behöver ju inte vara på sidan, utan den kan ju vara fram.

Hittade dom här ursöta magnoliablåbären på Format förra veckan. Jag har också försökt mig på att scrappa ett kort. Hm... vet inte riktigt vad jag ska säga. Ibland går det och ibland inte men det här kortet bjuder jag på. :)

Igår var jag hemma hos pappa och co. Dom hade varit ute och plockat massor av kantareller så snart ska jag försöka mig på att steka dom. Kan faktisk erkänna att jag aldrig har ätit smörstekta kantareller innan så det här ska bli spännande.

I morgon är det jobba igen, ibland går helgerna bara för fort.

torsdag 28 augusti 2008

RAKad...

När jag kom hem idag låg det ett brev i min låda där det stod "RAK på väg", min första RAK! Jag vet inte vem det är i från, men du kanske läser detta så jag vill bara säga att jag blev jätteglad. Tack så jättemycket!!! Nu ska det scrappas.

söndag 24 augusti 2008

fredag 22 augusti 2008

Kanske, kanske inte...

Ja, då var det fredag igen. Jag vet inte riktigt om veckorna går fort eller långsamt, men det är skönt att det är helg i alla fall. En LO har jag lyckats att knåpa ihop under veckan. Det är en lift ifrån en LO som HelenaK har gjort.

Min chef kom förbi i dag och då fick jag reda på en sak. Vågar inte riktigt hoppas för mycket men håll tummarna för mig.

söndag 17 augusti 2008

Tid...

Det är så mycket som jag vill göra men jag känner att tiden bara flyger iväg. Egentligen gör den väl inte det, jag tror bara att jag lägger den fel.
Jag vill göra flera LO;s och kort men så kommer alla måsten. Fast måsten kanske är fel ord det är bara saker som ska göras som städa, tvätta, handla, vattna blommorna (mina blommor måste tro att dom hamnat i öken), rensa datorn... jaja, här kommer en LO som jag gjort nu under helgen. Är glad att jag hunnit med det.


Igår var mamma och jag och spelade minigolf. Det var flera år sedan jag gjorde det så det var jätteroligt. Mindre roligt var det att mamma satte 4 hole in one och vann alltihopa. Men jag ska ha revansch!
Ha det gött!

lördag 9 augusti 2008

Lite av varje...

Jag tycker att det är svårt att göra bröllopskort. Det är för att jag vet aldrig hur jag vill ha det. Så igår kväll fick det bli en blogg-runda och jag hittade ett jättefint kort som Myamia hade gjort, så jag liftade det. Det andra kortet gjorde jag i sommar men hade ingen svarta öljetter, men nu är det äntligen färdigt.

En Lo har det också blivit. Vet inte riktigt om jag är nöjd med den, det känns som det fattas nått. Men men.

Om några timmar ska jag vara barnvakt till mina kusiner och då har jag lovat dom att vi ska pyssla lite. Kanske kan jag också få gjort något, det suger riktigt i fingarna på mig.

Ha det så bra!!!

tisdag 5 augusti 2008

Vilken dag...

Vaknade av att jag hoppade en meter upp i luften, första tanken var att jag hade försovit mig. Långt bort hör jag ett ljud och när jag äntligen kommit på vad det var märkte jag att jag inte hade försovit mig. Det var ju alarmet på mobilen, halv fem var klockan. Seg i hela kroppen gick jag upp och dagen började.

Kan man vara allergiska i mot att jobba? :) Jag tror att jag är det. Två dagar har gått och jag är helt slut. Huvudet känns som ett bowlingklot, i benen känns det som jag sprungit ett maratonlopp och resten av kroppen ska jag inte ens tala om. Fast det är väl så här det ska vara första veckan.

När jag kom hem så stupade jag i sängen och sov i en och en halv timme. Upp och laga mat, byta kläder och dra borsten genom håret sedan kom mamma och hämtade mig. Vi skulle nämligen till Liseberg och kolla på Uggla!

Träffade faste, kusin och en granne till dom där inne. Vi stod ganska långt fram så man såg väldigt bra, det hjälper ju också att man är 1,78. Gu va bra han va! Fast det var några låtar som jag saknade men så är det väl alltid.

Innan vi gick hem vann mamma en stjärnvinst med mars, twix, snickers mm. Jag vann ingenting, det är nog ingen bra spelår för mig i år.

Nu ska jag stupa i säng och sova några timmar innan jag ska upp och jobba igen. hur långt är det kvar till julledigheten?

måndag 4 augusti 2008

Tack, Tack, Tack!

Först vill jag bara säga tack så jättemycket för alla goa kommentarer om min första LO, det var så roligt att läsa och jag blev så glad!!!

Idag var det första dagen på jobbet efter semestern, lite segt att ta sig ur sängen i morse men det gick. Det var bara fyra barn idag så det var en riktigt mjukstart. Även att vi hade en del städ och fixa i ordning saker kvar så kunde jag bara tänka på en sak "Jag vill hem och börja på min femte LO!"
Som tur va gick dagen ganska snabb så nu sitter jag äntligen här igen. Måste bara blogga lite innan jag börjar.

Dom första två är väldigt lika varandra. I och med att jag gör ett album till Johan och ett till mig så blir det samma kort ibland.


Nu ska jag fortsätta med Johans studentkort. Papprena tog ju slut så mamma var snäll och åkte in till Arkivet och köpte några till.

Måste bara också säga att det är inte helt lätt att fotografera en LO.

lördag 2 augusti 2008

Min första LO...

Jag har gjort min första LO! Det var faktiskt jätteroligt, men jag måste också erkänna att det var lite svårt i början. En LO är ju lite större än ett kort.
Jag hade redan innan bestämt mig att grunden skulle vara som tack-kortet. Ska börja på tvåan snart som också kommer att vara i den stilen.

fredag 1 augusti 2008

Fredag igen...

Då var det fredag igen. Mamma och jag har varit och solat lite idag så nu är jag ganska lik en tomat i färgen. Men det var ju faktiskt sista soladagen på semestern, som det vädermässigt ser ut just nu. När vi hade solat klart åkte vi in till Scrapbook etc för att shoppa lite. Dom hade 7-års jubileum så vi passade på att köpa två album. Ett till mig och ett till lillbrosan som han ska ha på sitt boende. Tänkte att jag skulle försöka mig på detta med LOs.

Så nu sitter jag här för första gången på många dagar och gör klart några kort. Det har ju varit så varmt så hjärnan har degat ihop sig och inte alls varit i pysselform. Trots värmen i rummet just nu så går det faktiskt ganska bra. Har precis slagit i sista öljettern (dom svarta som jag saknade, men köpte nu idag) i ett kort. Vet inte riktigt vad grannarna tycker om detta bankade men det får jag väl reda på i morgon då.

Ska väl återgå till mina kort och kanske efter det ger jag mig på en LO.