måndag 10 augusti 2009

10 aug...

Oj, var nog lite negativ igår, men så är det ibland. Livet går upp och ner och humöret lika så. Promenaden jag tog fungerade i alla fall och när jag kom tillbaka så fick jag ihop dessa två...

Löve is in the air! Hm... kanske är turkos mitt nya rosa?? Jag gillar turkost, det går att mixa med så många olika färger!

Dagen har väl varit lite sådär idag. Fick gå hem ifrån jobbet, vilket inte händer ofta, kommer inte ens ihåg den senaste gången jag gick hem. Men idag fick det bli så för ryggen höll på att knäcka mig. Har inte den blekaste vad jag har gjort men igår kväll när jag gick och la mig så gjorde det så attans ont. Kunde inte ligga på rygg eller på den sidan, var väl lite bättre när jag låg på den icke onda sidan men inte mycket. Så någon sömn blev det knappt. Det är inte hela ryggen utan just på en prick där bak och gör ont när jag rör mig och när jag andas in djupt. Men men, det är väl bara att ta det lugn så blir det väl bra :)

Bloggrunda nästa!

4 kommentarer:

Anita sa...

Båda korten var superfina, jättesnyggt med de färgerna ihop. Jag gillar din stilrena scrapstil.
~Anita

sari sa...

håller med anita! Båda korten är ursnygga! Stilrena & underbara färger!

Anette sa...

Guuud, ja tror jag dööör!
De där korten var verkligen jättefina. Inte överarbetade utan sådär lagom dekorerade.
Så himla fina!

Kram
Anette

joggemia sa...

Säger bara WOW om dina kort!! Såå himla läckert med de vita kanterna på hjärtanen! Liftvarning utfärdas!! Hoppas ryggen känns bättre nu.

Kram!