söndag 9 augusti 2009

9 Aug...

Är nu tillbaka på jobbet igen, kan ju säga att det var en mycket... ja, kan inte riktigt hitta det rätta ordet men intressant var den. Hur resten av terminen kommer att se ut det vågar jag inte ens spekulera i, men ja det blir nog... intressant. Mycket nya förändringar är det och mer är på gång, någon positiv och en del mindre.

Kort-fronten ser ut som veckan som gått... intressant. Har mycket idéer i huvudet som är kanon, men så fort det ska ner på pappret ja, då spricker det. Det går jättebra så länge jag fortsätter med samma stil, men så fort jag ska pröva på något annat så går det inte. Under semestern köpte jag på mig en hel del olika stämplar, men det vill sig inte alls. Måla med promarker ja, det ska jag inte ens gå in på. Det känns liksom som att det är något som fattas. I fredags var jag i lla fall på en liten shoopingtur och fick tag på kraft-papper. Har sett att detta är väldigt poppis just nu så jag var ju bara tvungen att prova på.


Nu ska jag ta mig en tur med stavarna och försöka rensa huvudet lite. Kanske går det bättre sen... :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser fram emot din lilla "kurs" på jobbet! Man blir riktigt sugen när man är inne på din blogg! Kanske blir man lika fast som du om man väl börjar;)
Kristin