torsdag 4 oktober 2012

SWE Scrapbook...

Dagens utmaning hos SWE handlade idag om ögonblicksbild, att skapa ett alster utifrån enbart det material som låg på var och ens scrapbord och att göra detta under max en timme. Inte helt lätt må jag säga för en snigelscrappare :) Det är extremt sällan som jag klarar av att få ihop ett helt kort på mindre än en timme. Istället tar jag gärna mycket tid på mig och funderar vänder och vrider oftast mer än en gång. Min tanke var därför att inte lägga så mycket tid på dekorationer, stämpelmotiv och dylik utan hålla det lite mer enkelt. Eftersom julen närmar sig med stormsteg och julkortstillverkningen är i full gång fanns det en bunt med julpapper på bordet och däribland ett ark med olika rutor med text och motiv. Sagt och gjort med lite papper, en hörnstans, en scallopedram, en bård, en knapp, en textremsa, massa häftkuddar och symaskinens hjälp slutade det i detta kortet. Kanske inte det mest juligaste i färgväg men jag gillar det ändå. Och tiden... 57 minuter :) Huga säger jag, men det gick :)

3 kommentarer:

Anette sa...

Jättefint!
Och jag tycker visst det ser juligt ut :)


kram
Anette

Monica =) sa...

Vilket härligt kort o grymt imponerande att lösa det hela på en timma!!!
Jag ingår också i snigelscrapparnas glada skara -idéerna kommer fort men förverkligandet tar sin tid....Fast det är ju lite av charmen!!

Gillar jättemycket din rena stil o att du låter mönsterpapperna komma fram så fint!

Glada höstkramar, Monica

Muffin sa...

Ännu ett helt tokläckert kort - åh, vad fint det är!! Jag gillar din stil så galet mycket, heja dig. Hoppas du mår bra efter operationer och elände, förhoppningsvis leder de till något bättre.
Kram!